Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размер чистачки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Размер чистачки?

Колеги можете ли да ми кажете Бравото оригинално с какъв размер чистачки трябва да бъде, защото мойто го взех с две различни който вече не стават за нищо.Eдната е 58 а другата 48.С какви да ги сменя.
    Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
    Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
    VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
    VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Днес сменях моите и размерите бяха абсолютно същите. Ходих и до Аутоплюс, там продават чистачки Бош, но по каталог им дават едната да е 55, а другата 50. Тая от 55 ми идва къса. Затова си взех от един друг магазин чистачки Шампион, късата 7лв, дългата 15лв. Хората ми ги монтираха, смениха перото на задната чистачка. Оказа се че момчето дето ги смени, кара Брава и влиза във форума, но забравих да го питам за ника... в жабката имах стикер и му дадох един
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

мойте не ставаха за нищо и като ги сменях измерих старите - 56, 48 см . взех си нови 55 и 48 и покриват много добре, но според мен най-добре ще покриват 56 и 50, стига да не опрат 1 в друга

Коментар

ха значи не само на мен са ми така това е добре но на повечето места се продават комплект по две.от куде да взема по единична бройка.Е вярно че не съм търсил много обстойно още де, та може и да намеря.мерси колеги
        Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
        Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
        VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
        VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

А на моето Браво от както съм го взел, си мисля да сменям чистачки но все не ми остава време. Моите са 53 см и двете но дясната малко излиза от стъколто около 1 см. и тъкмо се чудих колкот рябва да са по принцип.

Коментар

И при мен на Купе-то са с два различни размера, така трябва да са и на Браво ,Брава и Мареа. Аз си купих преди седмица Шампион и съм доволен - за сега.
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Porsche 944 S2
            http://www.valmcrae.snimka.bg/
            http://vbox7.com/user:val_mcrae
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Сложи си две от 500мм и ще си доволен.
              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

като взех колата бяха 53/48обаче така не ми харесват, защото в горно положение не се "застъпват"и по този начин, водата събрана от дясната започва да се стича надолу по стъклотоможе би 55/48 ще реши този досаден за мен проблем
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И аз искам да попитам,какъв е размера на задната ми чистачка,че доста се е поизтрила.Имам Пунто 1.1

Коментар

@Elina: При мен на задната чистачка се сменя само перото. Не знам как е при Пунто. Иди на бул. Мария Луиза, като тръгнеш след моста вляво караш около 100м и там има една стара спирка - чупиш вдясно и най-вдясно в кооперацията ще видиш един нашарен с реклами магазин дето продават гуми и др. Аз си взех чистачки Шампион и засега съм доволен, старите направо скърцаха, а видимо им нямаше нищо. Смяна на перо струва 1лв, перото 2лв.

Коментар

Благодаря за инфото,за щастие го знам това магазинче.

Коментар

Забравих да питам,а има ли сиви пера там?То и на мен само перото ми е за смяна,ама маи щте ги сменя и трите.Все пак Пунта трбва да е кипра! :D

Коментар

Комплект Graphite от 3,50 лева - два броя по 51 см. Перфектни са - дори и на сухо се пързалят заради графитеното покритие. Има ги в МЕТРО, Mr.Bricolage, PRAKTIKER - навсякъде. (Уловката е, че ще се изтъркат за една година, но това все пак е консуматив и е нормално да се сменя). Моите докосват черната ивица на стъклото, така че сигурно и 52 см ще се съберат ама май такъв размер от евтините нямаше. На тази цена можеш да вземеш два комплекта и от едните да ползваш само перцето, дори и двата комплекта ако са с различна дължина да си направиш комбинация за отпред.
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

@Elina: Има сиви пера със сигурност На мен ми сложиха зелено :P

Коментар

еее страшни сте!Благодаря :D :D

Коментар

Working...
                              X