Продадох колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Точно когато станах член на клуба, каква ирония..п.с. Сев, колата не беше на 60к км. На 53 000км. Възможно е на Любо да са заминали, нали накладки/свещи са на 30 000км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оф батенца, не знам..много е кофти да се разделиш с колата си, каквато и да е тя. Знам че е купчина ламарини, но наистина има нещо в тях, някакъв дух. 1г. и 7м я карах само де.Както казах и преди, има вероятност да мина на Гранде Пунто, ако не ще влизам от време на време че ще ми липсвате иначе.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Продадох колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Точно когато станах член на клуба, каква ирония..п.с. Сев, колата не беше на 60к км. На 53 000км. Възможно е на Любо да са заминали, нали накладки/свещи са на 30 000км.Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:За до яслата и обратно май нямам нужда от кола, която само застраховки, данък и обслужване са и над 2 хил лв годишно... Иначе нормално да ти е мъчно, страхотна кола си еGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Продадох колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Точно когато станах член на клуба, каква ирония..п.с. Сев, колата не беше на 60к км. На 53 000км. Възможно е на Любо да са заминали, нали накладки/свещи са на 30 000км.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
На едната снимка ми се вижда че няма никакво Феродо, на другата има. Просто ъгъла малко лъже. Но като гледам при всички положения скоро си си за смяна По принцип се усеща, при леко спиране с малко скорост веднага се чува и усеща по педала на спирачката, кога са отишли. Поне диска ти не изглежда да има ръб в момента, добре е!Аз купих на Пунтака от Руди-96 Феродо Премиер и ми направиха и отстъпка и съм адски доволен. 132лв. дискове+накладки+доставка до офиса ни!!! Сега спира супер добре и много добре се дозира силата, няма никакви звуци неприятни. Много съм доволен!Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Дойде и моя ред да сменям чистачки, че положението от неприятно стана нетърпимо, почнаха да мажат жестоко много. Разгледах опциите в общата тема на Сев, то не е като да не се е дискутирала темата и тук няколко пъти, но все пак ако имате някакви пресни наблюдения, цени и места за закупуване - споделяйте
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар