Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продадох колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Точно когато станах член на клуба, каква ирония..п.с. Сев, колата не беше на 60к км. На 53 000км. Възможно е на Любо да са заминали, нали накладки/свещи са на 30 000км.
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Честито, братче - НЕ съжалявай за ламарини!!!Ще купиш по-хубава

Коментар

Nocturne) написа:
        Продадох колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Точно когато станах член на клуба, каква ирония..
        това е знак от съдбата :D
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Оф батенца, не знам..много е кофти да се разделиш с колата си, каквато и да е тя. Знам че е купчина ламарини, но наистина има нещо в тях, някакъв дух. 1г. и 7м я карах само де.Както казах и преди, има вероятност да мина на Гранде Пунто, ако не ще влизам от време на време че ще ми липсвате иначе.

Коментар

Защо просто не си ги разменихте с Kuku и готово Айде, пък ще те викаме на срещи!

Коментар

Аааа, не, аз мойто не си го давам - ще го правя Абарт

Коментар

Nocturne) написа:
                Продадох колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Точно когато станах член на клуба, каква ирония..п.с. Сев, колата не беше на 60к км. На 53 000км. Възможно е на Любо да са заминали, нали накладки/свещи са на 30 000км.
                Ако не е тайна за колко пари и каква беше точно твоята?Питам, защото и аз се замислям - при нас така се получи, че сега Бравото го карам единствено следобед да взема малкия от яслата - общо 6 км само из центъра Жената има служебна кола - ужасна Астра, ама пък с право на много лични километри, така че извън града вече само с нея пътуваме. За до яслата и обратно май нямам нужда от кола, която само застраховки, данък и обслужване са и над 2 хил лв годишно... Иначе нормално да ти е мъчно, страхотна кола си е
                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

boyo написа:
                  За до яслата и обратно май нямам нужда от кола, която само застраховки, данък и обслужване са и над 2 хил лв годишно... Иначе нормално да ти е мъчно, страхотна кола си е
                  Така е, 2 бона са само данък, ГО, каско, обслужване горе долу без нищо друго да се разваля.Имаш лично за цената. Стига съм спамил темата с това. За да съм ви полезен само ще отбележа че предния ден преди да я продам бях изпратил запитване на Резервни части за някои неща..’’Здравейте,Това са цените, които Ви интересуват. 1. Цена на ангренажен ремък + ролка - 154,87 с ДДС (за спорт бензин)2. Фарове предни facelift (черен корпус)? - по номер шаси можем да предложим само стандартните фарове за автомобила на цена 329,09 с ДДС за брой.3. Цена на мокетни стелки 147,35 с ДДС’’ (КОГА стелките станаха 150лв бе, бяха 99лв.!)

Коментар

Nocturne) написа:
                    Ехххх изтървах я аз,я ми метни на л.с. за колко я даде..................
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Май наистина са ми изядени накладките, аз поне феродо не виждам Какво мислите?Sev, как изглежда новото масло при теб, при мен е доста тъмно само за 100-на километра, другите масла до момента са били доста светли, чак се зачудих дали ми е сменено...
                      Прикачени файлове

Коментар

На едната снимка ми се вижда че няма никакво Феродо, на другата има. Просто ъгъла малко лъже. Но като гледам при всички положения скоро си си за смяна По принцип се усеща, при леко спиране с малко скорост веднага се чува и усеща по педала на спирачката, кога са отишли. Поне диска ти не изглежда да има ръб в момента, добре е!Аз купих на Пунтака от Руди-96 Феродо Премиер и ми направиха и отстъпка и съм адски доволен. 132лв. дискове+накладки+доставка до офиса ни!!! Сега спира супер добре и много добре се дозира силата, няма никакви звуци неприятни. Много съм доволен!

Коментар

от снимката не се виждатрябва да свалиш джантатаиначе маслото е бистро, няма разлика с другите

Коментар

Дойде и моя ред да сменям чистачки, че положението от неприятно стана нетърпимо, почнаха да мажат жестоко много. Разгледах опциите в общата тема на Сев, то не е като да не се е дискутирала темата и тук няколко пъти, но все пак ако имате някакви пресни наблюдения, цени и места за закупуване - споделяйте

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

излизаш от Бизнес Паркаи тръгваш по околовръстнотоподминаваш караулката на Горублянеи след 3-4 километра отдясно е шоурума на Порше София Изтоквлизаш, купуваш само пера и това е...за всеки случай си запиши номерата които съм дал26 лева бяха двете

Коментар

Звънях им, но ги нямат налични, ще трябва да поръчам, но и на мен това ми звучи най-добре

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X