Nocturne) написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да когато се видим ще го направим.Междудругото си поръчах STP добавка и вчера я сложих. Ето тази http://taurus-bg.com/product/7/st-20...тавката е безплатна напълно и я доставя човек от фирмата, не е с куриер. А на опаковката пише Made in UK. Доволен съм от фирмата. За ефекта мога да пиша по нататък.След като обсъждахме добавките не съм купувал, чак сега го направих. Беше крайно време, никога не е слагано в тази кола.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
lyubohar написа:Пиши после има ли разлика...Ти защо я слагаш, с паленето ли имаше проблем (сори, забравил съм ) ?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:lyubohar написа:Пиши после има ли разлика...Ти защо я слагаш, с паленето ли имаше проблем (сори, забравил съм ) ?Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic
Коментар
-
lyubohar написа:Аз слагам само vpower racing от година и половина и съм супер доволен...Иначе моята кола пали без газ, включително сега зимата и включително като я паля сутрин след цяла нощ на открито (не в гаража).Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Пристрастен съм,но все пак ви препоръчвам нашия Екто 95 или Екто 98.Гарантирам ви,че разлика ще усетите почти веднага.Желателно е да има по-малко от предишното гориво. Дизела Екто, също е най-добрия. на пазара в момента.Имаме и друг К1 ,но той не се продава по бензиностанциите.(най-доброто,което сме правили)."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар