Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nocturne) написа:
    Преди малко сложих крушките, бая се поизмъчих, но в крайна сметка стана. Само че може да се окаже че съм сгафил и всичко е било напразно. Става въпрос за това уплътнение на снимката. С него не можах да вкарам крушката добре, така че да влезне в релсите, така че го махнах и ги сложих без уплътненията. Сгрешил ли съм?Интересното е че първата крушка която смених (лявата както ме посъветва Любо) беше без това уплътнение и оттам реших че трябва да е без и го махнах и влезна. Но когато извадих дясната тя пък си беше със! Ще направя снимки като се стъмни, сега през деня се виждат жълти разбира се, въпреки че дори през деня са много по бели от стандартните!
    Да не е останала старата гумичка на халогена и затова да не си могъл да я сложиш....................
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

Mury написа:
      Да не е останала старата гумичка на халогена и затова да не си могъл да я сложиш....................
      Не мисля, може би щях да забележа. Но пак няма да я дигам с крика и да се завирам там. Да седи както е, не ми се занимава повече..
      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

И моите стопове пак се запотяват...Иначе съм супер доволен от Nokian-а, къде се качих с тая кола не е истина...

Коментар

Ето и малко снимки на тъмно. габарити: Philips Blue Visionкъси: Nightbreaker Plusхалогени: Nightbreaker PlusНа живо са с поне една идея по бели отколкото излизат през апарата.
          Прикачени файлове

Коментар

Супер браво
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
            Ventura garage

Коментар

добре изглежда на снимка, трябва някой път да застанем един до друг да видя как ми тичат халогенките на ксенона

Коментар

Да когато се видим ще го направим.Междудругото си поръчах STP добавка и вчера я сложих. Ето тази http://taurus-bg.com/product/7/st-20...тавката е безплатна напълно и я доставя човек от фирмата, не е с куриер. А на опаковката пише Made in UK. Доволен съм от фирмата. За ефекта мога да пиша по нататък.След като обсъждахме добавките не съм купувал, чак сега го направих. Беше крайно време, никога не е слагано в тази кола.

Коментар

Пиши после има ли разлика...Ти защо я слагаш, с паленето ли имаше проблем (сори, забравил съм ) ?

Коментар

lyubohar написа:
                    Пиши после има ли разлика...Ти защо я слагаш, с паленето ли имаше проблем (сори, забравил съм ) ?
                    Ами сега зимата имам, смисъл пали, но трябва да подам лекичко газ. По принцип една кола изправна трябва да пали само с ключ, без да помпаш газта, но не знам дали това важи за зимата. Като цяло я слагам профилактично, няма някакъв проблем, просто искам да изчисти двигателя и ми е любопитно ще има ли разлика в паленето, вървежа и вибрациите.Btw, какво мислите за бензина на Еко 95 Economy, по мой наблюдения над моята и друга кола с този бензин колата въобще не върви. Не знам дали пести по 1 литър на резервоар както го рекламират, но е слаб от към вървене. Гледам сега да слагам 95+.

Коментар

Аз слагам само vpower racing от година и половина и съм супер доволен...Иначе моята кола пали без газ, включително сега зимата и включително като я паля сутрин след цяла нощ на открито (не в гаража).

Коментар

Nocturne) написа:
                        lyubohar написа:
                        Btw, какво мислите за бензина на Еко 95 Economy, по мой наблюдения над моята и друга кола с този бензин колата въобще не върви. Не знам дали пести по 1 литър на резервоар както го рекламират, но е слаб от към вървене. Гледам сега да слагам 95+.
                        От няколо месеца слагам почти само 95 Economy. Има някаква икономия, но е почти минимална. Може и да си внушавам. А относно работата на двигателя не намирам разлика. И моята си пали супер.
                        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

lyubohar написа:
                          Аз слагам само vpower racing от година и половина и съм супер доволен...Иначе моята кола пали без газ, включително сега зимата и включително като я паля сутрин след цяла нощ на открито (не в гаража).
                          Да, знам че ти караш с Шел 99 Racing, аз не мога да си го позволя. По принцип винаги слагам добър бензин, не най-обикновения, но този е около 3лв. литъра май, което е супер много. Слагал съм 96 Extra Force от Петрол-не е лош, но имам чувството, че не винаги е един и същ и май няма повече да зареждам и от него.Моята определено не пали лесно зимата само с ключ. През останалото време от годината си пали така, но сега не. Ще видим ще има ли промяна с добавката, не знам кога ще се усети разлика. Може би като изгоря този резервоар целия.

Коментар

Пристрастен съм,но все пак ви препоръчвам нашия Екто 95 или Екто 98.Гарантирам ви,че разлика ще усетите почти веднага.Желателно е да има по-малко от предишното гориво. Дизела Екто, също е най-добрия. на пазара в момента.Имаме и друг К1 ,но той не се продава по бензиностанциите.(най-доброто,което сме правили).
                            "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

моята като и поостарее бензина и прави номера...пали нормално но малко след това започва едно чуденекато сипя пресен и заспиват нещатазатова вече тъй като нали съм на газ, сипвам малко бензин но често
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз последните 3-4 резервоара сипвам ОМВ 100, но особена разлика не хващам особено от към разход.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X