За Браво ти знаеш най-добре :DДругата седмица като отида ще напиша дали съм доволен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:Аз за Крос Пандата 1.3дизел миналата година докато беше още в гаранция платих около 100лв(масло и маслен), сега по промоция 66, което си е доста по-добре. А сега мисля да закарам метановата 1.2, че от 2007ма насам не е виждала сервиз. Само сменям масло и си я карам Малко профилактично, че ми се струва, че тропа нещо.
Коментар
-
Ценова листа по принцип няма в момента на сайта, но има технически характеристики: http://fiat.bg/index.php?id=352 По спомени беше около 23хил, (почти)Динамик, някои неща се доплащаха. Но доставката е... 6месеца поне чакахме ние.Но разхода Софийско - около 200км с 10-12лв.
Коментар
-
Nocturne), твоето Субару го правят на нищо от TopGear http://www.youtube.com/watch?v=S4CfW...feature=relmfu
Коментар
-
Ама те и не твърдят, че TopGear е най-обективен ... за т’ва са 3ма ... и всеки си казва мнението ... а специално тоя е пълен дебил ... вика т’ва е по-сложно от на дъщерями телефона :D Забавно ми е, ама английският ми не е толкова добър и някои от лафовете не ги схващам ... за т’ва и не го гледам :D А т’ва, че си е купил R8 не е показателно ... доста коли има тоя мушморок ... Любим ми е епизода, в който сравняваха 3 коли-Ягуар, алфа и ТТ ли беше ... не помня ... алфата по всички показатели излезе най-скапана и всички казаха, че ако трябва да избират кое да си купят, биха избрали алфата :D П.С. : Ако има епизод с Браво ... и аз искам да го видя :PFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Черно браво в Младост,блок 415,преди малко го видях.Тааааа някой от нашите ли е ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
milen_yankov написа:Nocturne) да ако можеш да помогнешGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар