Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За Браво ти знаеш най-добре :DДругата седмица като отида ще напиша дали съм доволен.

Коментар

vital написа:
      Аз за Крос Пандата 1.3дизел миналата година докато беше още в гаранция платих около 100лв(масло и маслен), сега по промоция 66, което си е доста по-добре. А сега мисля да закарам метановата 1.2, че от 2007ма насам не е виждала сервиз. Само сменям масло и си я карам Малко профилактично, че ми се струва, че тропа нещо.
      метановата панда гледам я няма в ценовата листа...нали е с фабричен метан? че се ослушвам за кола за половинката...

Коментар

Ценова листа по принцип няма в момента на сайта, но има технически характеристики: http://fiat.bg/index.php?id=352 По спомени беше около 23хил, (почти)Динамик, някои неща се доплащаха. Но доставката е... 6месеца поне чакахме ние.Но разхода Софийско - около 200км с 10-12лв.

Коментар

брех, много пара...аз очаквах 18-19 макс...иначе разходът е супер

Коментар

Това беше по ценова листа, ние поръчахме няколко и цената е горе-долу колкото споменатата от теб.

Коментар

Здравейте търся си джанти за Браво-то 7J16 4x98 ако някои може да помогне с нещо ще съм му много благодарен

Коментар

Nocturne), твоето Субару го правят на нищо от TopGear http://www.youtube.com/watch?v=S4CfW...feature=relmfu

Коментар

Ти на top gear ли вярваш, то и нашето Браво беше направено на нищо от тоя тъп англичанин. Не ме вълнуват на тоя глупостите и тва предаване. Самия факт че си е купил R8 ми показва колко разбира от коли.milen_yankov лети ли?
                  Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Малко , ама да питам: кой сезон и епизод на Top-a е с Бравото?.

Коментар

почти съм сигурен че в Top Gear не е имало Bravoимаше предното, но това не
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ама те и не твърдят, че TopGear е най-обективен ... за т’ва са 3ма ... и всеки си казва мнението ... а специално тоя е пълен дебил ... вика т’ва е по-сложно от на дъщерями телефона :D Забавно ми е, ама английският ми не е толкова добър и някои от лафовете не ги схващам ... за т’ва и не го гледам :D А т’ва, че си е купил R8 не е показателно ... доста коли има тоя мушморок ... Любим ми е епизода, в който сравняваха 3 коли-Ягуар, алфа и ТТ ли беше ... не помня ... алфата по всички показатели излезе най-скапана и всички казаха, че ако трябва да избират кое да си купят, биха избрали алфата :D П.С. : Ако има епизод с Браво ... и аз искам да го видя :P
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Nocturne) да ако можеш да помогнеш

Коментар

Днес следобяд бях в Ауто Италия да погледнат за едни вибрации, които се проявяват в средната конзола и подлакътника при празен ход на място. Гледаха, сукаха и накрая казаха, че най-вероятно някакъв тампон на двигателя е за смяна и... го поръчаха. Ще видим след 2 седмици дали е бил той

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Черно браво в Младост,блок 415,преди малко го видях.Тааааа някой от нашите ли е ?
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

milen_yankov написа:
                                Nocturne) да ако можеш да помогнеш
                                Не мога да ти помогна сори, само питам. Ти за новото Браво ли? Къде си търсил?http://www.timesonline.co.uk/tol/dri...cle3250795.ece Той има статия само за Спорта 150. Може епизод да няма, но е отразил нашия Фиат де може би в списанието.Нямам добре мнение за VAG групата, Фолкенщайн Алди Калъп. Правят най-скучните коли, най-еднаквите, пълни куфари и само дебили с ниски чела ги карат. Един няма с VW или Алди да кара нормално и колегиално на пътя. И в много епизоди на Top Gear са казвали че Аудито просто е скучно за каране. Бавареца е колата!
                                Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Working...
                                X