Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моите чистачки ги смених с италиански Dikra. Купени са от Италия от официален сервиз на Фиат, изглеждат досущ като заводските и струват 30 E. Чистят отлично.
    Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
    Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
    Ex: Marea 2.4 JTD 2000
    Ex: Brava 1.6 1997
    Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

да затвърдим за срещата3 април, неделя12:00 - - пицарии Peoples и Toledo на бул.
      Прикачени файлове
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        boyo написа:
        я кажете освен в АИ, къде другаде има добър сервиз за бравопри пълен ляв като карам , от предна дясна гума се чува някакъв шум от няколко днивече не съм в гаранция и не е задължително да ходя при АИ, а сега са ми адски далечима ли читав друг сервиз да я погледнат?
        къде ти е каското?ако е в Булстрад покриват някои повреди до 7-мата годинаиначе - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60093
        първите 2 години бех в булстрад, и на третата изведнъж ми поискаха повече пари, защото ПЪРВАТА година съм имал щета... ???? смених ги естествено освен да пробвам ventura
        Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

lyubohar написа:
          Някой пастирал ли си е сам колата и какво е ползвал? Иска ми се да мина няколко конкретни места, които са леко ожулени - но само лака, не е нужно боядисване или нещо подобно и си мисля, че пастиране би свършило работа...
          и аз искам по същата причина, само че не искам сам, а да отида на място, където работят добре - чакам препоръки
          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

boyo написа:
            lyubohar написа:
            Някой пастирал ли си е сам колата и какво е ползвал? Иска ми се да мина няколко конкретни места, които са леко ожулени - но само лака, не е нужно боядисване или нещо подобно и си мисля, че пастиране би свършило работа...
            и аз искам по същата причина, само че не искам сам, а да отида на място, където работят добре - чакам препоръки
            ела на срещата да видим колата и ще ти кажем :D

Коментар

Nocturne) написа:
              И аз исках на Champion, но от фирмата вносител senax.bg ми казаха че за моята кола нямат нито задна нито предни...другаде не съм проверявал.Боша ще ги видим как са, не знам след време как ще са. Иначе не знам каква е тая чистачка за 6лв. дето си взел, толкова евтина не мислех че може да има :DВиждате времето навън какво е, нямах много време да му мисля повече
              To e само перо Шампион оригинално,както ти написах за Алфа 145/6 Иначе аз карам вече 2-ра година с Бош Аеро туин,и не съм доволен,понякога мажат ужасяващо,а зимата понякога въобще не чистят. П.С.Неделя на срещата може и аз да мина,ако приемате една 159-ка и без това ми е до нас
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

И моите чистачки почнаха много да замазват и да шумят. Взех си Aero Twin от Ауто Плюс за 55лв комплекта. Не се чуват и чистят страхотно. Много съм доволен
                Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Mury написа:
                  П.С.Неделя на срещата може и аз да мина,ако приемате една 159-ка и без това ми е до нас
                  ще се сетиш :D

Коментар

bravo_2626 написа:
                    И моите чистачки почнаха много да замазват и да шумят. Взех си Aero Twin от Ауто Плюс за 55лв комплекта. Не се чуват и чистят страхотно. Много съм доволен
                    Ти си взел другия комплект на Бош, който е с всички видове захващания, комбинирания модел. Нали? Щото на тази цена и на мен ми предлагаха него, в системата той им излиза за нашата кола, но този за 66лв. който взех аз и който Сев беше дал че става не им излиза, но той е само с нашето захващане.Сев срещата само на хора с Браво ли е или пак като миналия път Nuova Bravo ще сме 4 коли? Нищо против нямам пича с 159-ката, ще се радвам да дойде.
                    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Да, тези с няколкото захващания са. Иначе са си същите като оригиналните, само при захвата изглеждат малко по-различно.
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Nocturne) написа:
                        Сев срещата само на хора с Браво ли е или пак като миналия път Nuova Bravo ще сме 4 коли? Нищо против нямам пича с 159-ката, ще се радвам да дойде.
                        това е форумската срещаидват всички...трябва да сме повече този пътдосега 6 човека с Bravo са казали че твърдо идват

Коментар

на срещата ще дойде и Здравко - Алфа 159 JTDm с HHO (водороден) генератор

Коментар

Nocturne) написа:
                            bravo_2626 написа:
                            Ти си взел другия комплект на Бош, който е с всички видове захващания, комбинирания модел. Нали? Щото на тази цена и на мен ми предлагаха него, в системата той им излиза за нашата кола, но този за 66лв. който взех аз и който Сев беше дал че става не им излиза, но той е само с нашето захващане.Сев срещата само на хора с Браво ли е или пак като миналия път Nuova Bravo ще сме 4 коли? Нищо против нямам пича с 159-ката, ще се радвам да дойде.
                            Аз бях кандидат купувач на Браво,но в последния момент препочетох 159-ката,кво да се прави любов,но до ден днешен се обръщам по улицата след всяко Браво,за жена ми да не говориме,тя е влюбена в него
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Другари, няма да сколасам за неделя. Налага ми се да пътувам, евентуално може да успея да мина да изпия едно кафе с вас за 15 мин, но не съм сигурен, че ще мога. Сори, но какво да се прави - човек прави планове, но накрая жената решава

Коментар

Жалко Нищо ако дойдеш за малко поне да се видим пак ще е добре.
                                Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Working...
                                X