Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    имам вече първото засичане на разхода на газмомчетата в сервиза сипаха 15 литра - правиха настройки около 15-20 мин на празен ходминал съм 176 км...газта все още не беше свършилат.е. с около 13-14 литра съм минал 170 км градскотова е 7,7-8,2/100 газ градско (със същия маршрит на бензин гореше 7,2-7,5/100)как е :D
    лоол за какво си сложил газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Че твоята кола харчи толкова малко, струва ли си да я развалиш така Btw и аз не съм видял къде си писал че ще слагаш ма nvm
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=846095#846095
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еее, това го прочетохме, но никой не е разбрал, че става дума за Бравото на Сев Аз го разбрах като "Бравото по принцип" - тоест, че има такава модификация...

Коментар

не бих казал че се разваля каквото и да е :D ...Любо да спи спокойнотова Браво временно е в БГс гръцки номера е :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Вече се замислях за нова кола

Коментар

Сев, газовата бутилка на мястото на резервната гума ли я поставиха? Има ли разлика в мощността и работата на мотора?
              Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

да, на мястото на резервната еднес ще си взема умалена резервна от Стилоняма никаква разлика - не се усеща на какво гориво се кара

Коментар

мапване на 1,6 M-Jet 90 к.с. до 135 к.с.
                  Прикачени файлове

Коментар

Някой от вас dudes да е сменял ’’пистов ремък’’ и да знае за какво точно служи на колко км би трябвало да е отишъл, защото един пич днес ми каза че бил за смяна. Май е за климатичната инсталация тоя ремък и за други неща. Гумата беше напуката и аз я видях.

Коментар

страннопрекалено рано, обикновено се сменя на 120 000 или 4/5 годинино щом е напукан е за смянане съм зе заглеждал какво точно върти при насно обикновено - климатик, алтернатор...

Коментар

Да и аз се учидих че на 45 000км ми казват че е за смяна. Все пак го казва ’сервиз’ те могат да ти кажат че нещо е за смяна пък то да не е (това ми беше първата мисъл за това се допитвам и до вас). Но според приемчика уж този ремък струвал 20-30лв. не е скъп. Хората са от Davit AK и са всичко в едно, първият пункт (Булинс), в който има маркиране,завеждане на щети,тенекиджийски сервиз направо при тях, автомивка и задълбочен сервиз. Боядисаха ми багажника по щета за 1 ден. В понеделник я оставих, днес я взех. Направо бях изумен. И е станало доста добре, цвета е 1:1 по мое мнение. Направиха ми и безплатен преглед на ходовата част, но казаха че всичко е здраво по нея. Наистина тва Браво да му се неначуди човек колко е здрава щом в БГ издържа.

Коментар

ремъка е на приемлива цена (50 лева е оригиналния, значи Gates ще е около 30 лева)но освен него има и една ролкаобкновено като се смени ремъка се сменя и ролката...не е лошо да се свали капака на ангренажа, за да се види и тойзащото пистовия ако се скъса само ще закъсашно ако се скъса ангренажа става мармалада

Коментар

Мхм ще го имам в предвид. Знам ангренажния ако се скъса какво става да ))Мерси за инфото. Ще питам за ролката също.

Коментар

ролката е 60-80 левасамо не взимай Бреда :D ...в AXM има Dayco за 63 и оригинална (правена от някоя от големите фирми по поръчка на ФИАТ) за 87 - имаме 10% отстъпка от двете цени (само срещу ник-а във форума)

Коментар

хайде на 3-ти да направим една среща на познатото място

Коментар

Working...
                                X