имам вече първото засичане на разхода на газмомчетата в сервиза сипаха 15 литра - правиха настройки около 15-20 мин на празен ходминал съм 176 км...газта все още не беше свършилат.е. с около 13-14 литра съм минал 170 км градскотова е 7,7-8,2/100 газ градско (със същия маршрит на бензин гореше 7,2-7,5/100)как е :D
лоол за какво си сложил газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Че твоята кола харчи толкова малко, струва ли си да я развалиш така Btw и аз не съм видял къде си писал че ще слагаш ма nvm
Еее, това го прочетохме, но никой не е разбрал, че става дума за Бравото на Сев Аз го разбрах като "Бравото по принцип" - тоест, че има такава модификация...
Някой от вас dudes да е сменял ’’пистов ремък’’ и да знае за какво точно служи на колко км би трябвало да е отишъл, защото един пич днес ми каза че бил за смяна. Май е за климатичната инсталация тоя ремък и за други неща. Гумата беше напуката и аз я видях.
страннопрекалено рано, обикновено се сменя на 120 000 или 4/5 годинино щом е напукан е за смянане съм зе заглеждал какво точно върти при насно обикновено - климатик, алтернатор...
Да и аз се учидих че на 45 000км ми казват че е за смяна. Все пак го казва ’сервиз’ те могат да ти кажат че нещо е за смяна пък то да не е (това ми беше първата мисъл за това се допитвам и до вас). Но според приемчика уж този ремък струвал 20-30лв. не е скъп. Хората са от Davit AK и са всичко в едно, първият пункт (Булинс), в който има маркиране,завеждане на щети,тенекиджийски сервиз направо при тях, автомивка и задълбочен сервиз. Боядисаха ми багажника по щета за 1 ден. В понеделник я оставих, днес я взех. Направо бях изумен. И е станало доста добре, цвета е 1:1 по мое мнение. Направиха ми и безплатен преглед на ходовата част, но казаха че всичко е здраво по нея. Наистина тва Браво да му се неначуди човек колко е здрава щом в БГ издържа.
ремъка е на приемлива цена (50 лева е оригиналния, значи Gates ще е около 30 лева)но освен него има и една ролкаобкновено като се смени ремъка се сменя и ролката...не е лошо да се свали капака на ангренажа, за да се види и тойзащото пистовия ако се скъса само ще закъсашно ако се скъса ангренажа става мармалада
ролката е 60-80 левасамо не взимай Бреда :D ...в AXM има Dayco за 63 и оригинална (правена от някоя от големите фирми по поръчка на ФИАТ) за 87 - имаме 10% отстъпка от двете цени (само срещу ник-а във форума)
Коментар