Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да и аз се учидих че на 45 000км ми казват че е за смяна. Все пак го казва ’сервиз’ те могат да ти кажат че нещо е за смяна пък то да не е (това ми беше първата мисъл за това се допитвам и до вас). Но според приемчика уж този ремък струвал 20-30лв. не е скъп. Хората са от Davit AK и са всичко в едно, първият пункт (Булинс), в който има маркиране,завеждане на щети,тенекиджийски сервиз направо при тях, автомивка и задълбочен сервиз. Боядисаха ми багажника по щета за 1 ден. В понеделник я оставих, днес я взех. Направо бях изумен. И е станало доста добре, цвета е 1:1 по мое мнение. Направиха ми и безплатен преглед на ходовата част, но казаха че всичко е здраво по нея. Наистина тва Браво да му се неначуди човек колко е здрава щом в БГ издържа.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
ремъка е на приемлива цена (50 лева е оригиналния, значи Gates ще е около 30 лева)но освен него има и една ролкаобкновено като се смени ремъка се сменя и ролката...не е лошо да се свали капака на ангренажа, за да се види и тойзащото пистовия ако се скъса само ще закъсашно ако се скъса ангренажа става мармалада
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар