Този не става, мислено е вече Освен това този модел не е с малките баласти, а е с баласти в капачките на фара, който лично аз съм купувал, носил до майстор и след това връщал за смяна. Не че преди това не го обсъдихме във форума, но все пак бях решил да се пробвам. И не става, няма за какво да се хване, тъй като капачките ни са гумени.Вариантът с "малките баласти", за който говориш (но не това на снимката) е подобен на стандартния, просто баластите са наполовина като дебелина. Обмислях и този вариант, но се отказах, защото:1) малки или големи, все някъде трябва да ги закачиш тези баласти. Дали ще са дебели 1 или 2 сантиметра - все тая. В интерес на истината, моите са сложени доста нескопосано, но нищо не ми пречи да ги скрия някъде сам ако реша;2) обясниха ми, че с малките баласти има по-голям риск от шумове, интерференции и т.н. В което има известна логика, защото от доста богатия си опит с PC хардуер знам, че щом се отнася за електроника, обикновено намаляване на размера е за сметка на нещо. Или ще грее повече, или някой елемент е спестен. Иначе и моят е "премиум" (каквото и да значи) и струва 200+, нищо че е със стандартни баласти...И изглежда качествен и изпипан. Води се с по-качествени материали, но за мен това са маркетингови ала-бала
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ти съвсем ме отказа .Сега с NBP виждам доста добре, а и карам 90% градско. Иначе това са тънките даhttp://luxima.bg/XENON-H1-SLIM.htmlНай-добре си е фабричен ксенон, с почистване на фаровете, казанчето за течност ти е 6л. сега сме с 3л.Днес в навечерието на 8ми Март мислим повече за колите си отколкото за женитеGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Що бе, аз колата ще я подаря на жената след някоя и друга годинка, така че пак за нея мисля Иначе nightbrakers е бая по-добре от стандартните, ама и ксенонът е бая по-добре от nightbrakers иначе цапането на фара си е драма, когато си с ксенон, то не случайно всички фабрични са с умиватели...но ако си миеш колата всяка седмица като мен, не е голям проблем
Коментар
-
Днес дойдоха BlueVision габаритите, които бях поръчал преди сума ти време и вече щях да звъня да се разправям...Обаче паснаха толкова добре на ксеноните, че ми мина бързо Връзват се перфектно с 4300 ксенон, очаквах да е много по-зле...Ето снимка (само на габарити), за да видите разликата...И по-специално Сев, който се чудеше дали ще са достатъчно бели за ксенон...Според мен са почти 1:1 с цвета на ксенона. За 8-9 лева комплекта определено си заслужава. Единственият недостатък е, че самата крушка е напълно синя, но това се вижда само ако се вгледаш много отблизо...
Коментар
-
Да крушките са тъмно сини за това светлината е толкова бяла. При нас са разположени така че не се виждат, освен ако не гледаш специално за това.Мен ми се струва че NBP хвърля по надалеч от ксенона, настрани и наблизо съпоставка не може да има, светлината е плътна и бяло-синя при ХИД, но на дължина на лъча не мисля че отстъпва.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
bravo_2626 написа:Много добре светят BlueVision. Доста по-добре от Cool blue на Osram. Откъде мога и аз да си поръчам такива? Тези дни сменях крушката на левия стоп. Много зор видях докато демонтирам целия стоп. Това ми е първата повреда по колата засега.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар