Здравейте,под предната броня на стилото имам една гума,чувал съм че също и казват нож на бронята.При мен почти се е скъсала взех нова но гледам че е хваната със такер и скоби а аз нямам познати със такъв инструмент.Има ли някой колега който да е имал проблем и опит със въпросната гума.Подменял ли е или е маханал нацяло.И възможно ли е да се кара без нея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсана гума на бронята.
Collapse
X
-
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Аз намерих пластмасова,по голямото питане е мога ли да карам без нея известно време,не знам каква функция изпълнява? Защото като гледам самото захващане е със някакви скоби от такер.А аз ще е захващам сигурно със болтчета за бронята или видии че такъв такер няма откъде да намеря.Последна редакция от ivan77; 16.05.2021, 23:08.STILO 1.4 16v.
Коментар
-
Много е важна тази минджикляфка-уеднаквява въздушния поток под колата като по този начин увеличава натиска върхуколата и увеличава сцеплението на гумите с хасфалта, Това е първия закон на Гей -Люсак и най вече на ГейLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
ivan77 написа: Преглед на мнениетоАз намерих пластмасова,по голямото питане е мога ли да карам без нея известно време,не знам каква функция изпълнява? Защото като гледам самото захващане е със някакви скоби от такер.А аз ще е захващам сигурно със болтчета за бронята или видии че такъв такер няма откъде да намеря.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар