Що не си дръпнете един файл и да го разгледате, вместо да гадаете колко е горивото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Браво JTD
Collapse
X
-
emzo написа:Що не си дръпнете един файл и да го разгледате, вместо да гадаете колко е горивото.
Коментар
-
При педал над 50% горивото при мен беше къде 80мг/инжекция. Лошото е, че лога е на другата ми машина, а там.... прозореца се счупи и утре ще го поправям. Тук карам с истинска ОС и нямам грижи.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Сори ама ти знаеш ли какво правят 80 мг/инж И да си мечтаем, няма толкова въздух че да изгорят 80 мг, а при 4000 оборота това са доооста коне. Нито дюзите нито турбото имат този капацитет. Само за сравнение, афла 2,4 jtd 150 коня с ремап пръска около 60 мг. То на 150 коня мултиджет сигурно е по-малко горивото.Както казах дал съм лог, при над 3400 оборота се пръскат около 47 мг, а преди това до 58 мг. Това е. Повече без да се пипа аванса не става.
Коментар
-
jenshen73 написа:При педал над 50% горивото при мен беше къде 80мг/инжекция. Лошото е, че лога е на другата ми машина, а там.... прозореца се счупи и утре ще го поправям. Тук карам с истинска ОС и нямам грижи.
Коментар
-
vsd написа:Сори ама ти знаеш ли какво правят 80 мг/инж И да си мечтаем, няма толкова въздух че да изгорят 80 мг, а при 4000 оборота това са доооста коне. Нито дюзите нито турбото имат този капацитет. Само за сравнение, афла 2,4 jtd 150 коня с ремап пръска около 60 мг. То на 150 коня мултиджет сигурно е по-малко горивото.Както казах дал съм лог, при над 3400 оборота се пръскат около 47 мг, а преди това до 58 мг. Това е. Повече без да се пипа аванса не става.
Коментар
-
ъхъ, в грешка съм. имаше осмици в лога, но по-скоро ще да е било 58... Прегледах лога, най-голямо количество при 80% педал (ей къде съм се заблудил) е било 55.99мг/и.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
В общи линии си се качва ускорението главно, не и топ спиид-а. Питах главно защото се чудех дали в този клип ефекта се дължи само на ремап или има и механичен тунинг, защото много ме изпълва как върви това браво http://www.youtube.com/watch?v=WnbI6QNkh4Y :DFiat Bravo JTD '99
Коментар
-
jenti написа:В общи линии си се качва ускорението главно, не и топ спиид-а. Питах главно защото се чудех дали в този клип ефекта се дължи само на ремап или има и механичен тунинг, защото много ме изпълва как върви това браво http://www.youtube.com/watch?v=WnbI6QNkh4Y :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар