Здравейте, колеги! Проблема на колата е, че по магистралата не може да изкачи един баир! Като позагрее малко колата, почва да пуска перките и все едно някой я тегли назад. Иначе съм забелязал, че при палене изпуска малко неизгоряло гориво, прекъсва 1-2 пъти пак придружено с малки облаци бял дим и като позагрее се оправя. Според много хора мотора е позаминал, ама искам да чуя и вашето мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD 100 не върви топъл
Collapse
X
-
vankata83 написа:Ами някой ден и това ще трябва да направя, но ме е страх от новините. :D
Коментар
-
vankata83 написа:Има напредък по моя въпрос. Бях на диагностика при Бобо и ми каза, че предварението ми било 9 градуса, а трябва да бъде 6 и може от там да ми идват проблемите.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Ами искат ми 90 лева за тази процедура. Не е проблема за парите, но просто искам да стане читаво. Аман от пишман майстори. С удоволствие бих отскокнал някой път до Ямбол, стига да имам време, но скоро ми се налага да ходя до Балчик и ми се ще да ми я настроят, че не искам да я тегля по баирите. Просто се усеща, че нещо не и достига гориво, а изпаренията си миришат на неизгоряла нафта.Fiat Marea Weekend TD100
Коментар
-
vankata83 написа:Ами искат ми 90 лева за тази процедура. Не е проблема за парите, но просто искам да стане читаво. Аман от пишман майстори. С удоволствие бих отскокнал някой път до Ямбол, стига да имам време, но скоро ми се налага да ходя до Балчик и ми се ще да ми я настроят, че не искам да я тегля по баирите. Просто се усеща, че нещо не и достига гориво, а изпаренията си миришат на неизгоряла нафта.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Имам предвид, за да се презацепи помпата се свалял ангренажа и това усилие ще ми коства 90 лв., но намерих един сервиз, който се занимава предимно с Лукас системи и там ще я преслушат, ще прегледат дюзите, ще регулират аванса и ще измерят компресията. Само дето не знам дали искам да разбирам резултатите. :DFiat Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар