Колеги,от известно време карам Стило JTD 115 и се налага да сменям демферен маховик,та въпроса ми е става ли маховик от 105 кс на 115 кс? На външен вид ми се струват еднакви,проблема е че си търся маховик втора ръка щото не ми се дават 1000 бинки за нов Мерси предварително :Р
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Става ли демферен маховик от JTD 105 на JTD 115
Collapse
X
-
На стилото нов е по-евтин от на бравото и ако не се лъжа е по-лек. Номерата са различни, но най-вероятно ще може да се монтира от едната на другата кола. Въпроса е дали има смисъл точно от браво да слагаш. Сравни маховика с този на браво хгт например и виж дали ще стане той. Съединителя ти как отлепва, с бутане или с дърпане.
Коментар
-
Аз като вече минал тази процедура мога ли да питам що диска е с пружини , като идеята на демпферния маховик е ТЕ да са на него(на маховика) ??? И да отбележа за 1,9 JTD мотора се оказа , че има поне 3 вида маховик + 1 моя стават 4(намерих си 3 различни втора употрепа много запазени и нито един не беше моя и нито един не беше от по новите модели - визирам Стило , Браво - ново , Пунто и т.н. + Алфа) и трите маховика бяха от коли до 2002 г. , но бяха с различна дебелина или размер , не знам що така го е измислил индианеца , упс...... италианеца . Така , че колега ако ше купуваш втора употреба най-добре си разглоби колата и си ходи с маховика в теб да гледаш и да сравняваш П.С. emzo и vsd май говорите за различни Бравота
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар