Дали ще е възможно да ме упътите към някоя морга в София,защото ходих да гледам два демфера по обяви,но и двата бяха по-зле и от моя В Италианеца дали има тakъв род чарковe или....
In Racing We Trust...
08'Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V
Дали ще е възможно да ме упътите към някоя морга в София,защото ходих да гледам два демфера по обяви,но и двата бяха по-зле и от моя В Италианеца дали има тakъв род чарковe или....
само от морга приятел и иска обикаляне че хубавите са рядкост и в никакъв случей от магазин не вземай те ще ти предложат нещо по кталог правено в някоя маза от което може да ти побелеят после косите и гледаъ всички цифри и букви да са като твоята че да не откриваш топлата вода като мен
Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
----------------------------
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
Аз го казвам това,защото опитах да хитрувам с маховик от 105 и стана...точно едно голямо НИЩО!!Сигурно моята е много луда и при рязко подаване на газ,без значение 2-ра,3-та или 4-та се превръщаше в автоматик.Маховик с притискател и феродов от 105 НЕ става на 115.....
In Racing We Trust...
Аз казвам, че става, имам си теми, имам си снимки, имам си и свидетели, на които може да се вярва.Колата върви, но буксува при пълна газ от 1500 до 2000рпм, след това няма ядове.За Стило Хеч 115, 2003г.Ама няма смисъл да спорим за глупости, енджой дъ кар и това е
Колега аз знам как стояха нещата при мен с почти нов феродов диск и боксуваше при ускорение дори на 4-та.А притискател от 115 не може да се присади на маховик от 105. Мога да снимам стария маховик и да покажа къде точно е разликата.Искам да отворя стария маховик да видя как е устроен някакви идей?!?
In Racing We Trust...
Има доста нитове по него,но на мен ми се струва,че го държи лагера,който е по средата.Мога да кача снимки утре и да умуваме как да го отворя,за да видим какво толкова има в него
In Racing We Trust...
Коментар