И ако може колегата гласувал с НЕ да каже кой е, ще му направим подарък - мап без пари, щом твърди, че няма ефект.Само да не се окаже някой с уан поинт сикс
При мен май има разлика , 1.9, но не мога да гласувам, няма такъв отговор. И тъй като не е да кажеш НЕ, ще гласувам с Огромна, въпреки че не е Огромна. Но да речем като за гонка с 1.6 по нанагорното - става То и за друго става, но няма да казвам, че ще кажете че заповам да си измислям.
Аз гласувах с НЕ,тъй като не чуствам разлика.Кога ще напрайм фрее мап ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ми то има едно истинско гориво (една истинска вяра) и това не е нафтата. Аз ще бъда безпристрастен член на журито и няма да гласувам по повод аграрното гориво
Колеги, хубаво е да се обосновете като гласувате за каква кола става въпрос. Интересно ми е тези гласували с НЕ, с каква кола са.Моя опит е че на 1,9 на браво разликата е дооооста прилична На 2,4 jtd алфа 150 коня, разлика има, но е доста малка. Ефекта изобщо не е като при 1,9. Преди да кажете да си сменя мапера, да ви кажа че са тествани 6 или 7 различни софта на кой ли не.
Коментар