Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още един пръснат картер на 1.9ТД - срещу 25лв. няма проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още един пръснат картер на 1.9ТД - срещу 25лв. няма проблем

Колеги някои можели да ми каже дали ще съм прецакал нещо по двигателя...Значи стана следното нещо...като сурна след това карах около 800-900м. и спях дирята на маслото беше свършила още на 300-400м. от място кадето бях ударил картера (кадето намерих пропката)...
    Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
    п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
    Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли

Ей, много спукани картери станаха! Защо не внимавате повече като карате. Ти като светна лампата на маслото ли спря?
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

спрях когато я видях,но незнам кога е светнала...да ти кажа че като спяр и погледнах отдолу изтече много малко масло, можеби 0.5л. не повече
      п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287

Коментар

Малеее тиа дни само картери...мисля че няма да имаш проблем....заваряваи картера и газ....както споменах и други теми наи тънко взима маистора от стамболииски...

Коментар

4api написа:
          Малеее тиа дни само картери...мисля че няма да имаш проблем....заваряваи картера и газ....както споменах и други теми наи тънко взима маистора от стамболииски...
          а каде точно е това стамболийски защото аз съм от бургас и тъка никои не иска да ми го прави...

Коментар

4api написа:
            Малеее тиа дни само картери...
            VooDoo написа:
            Ей, много спукани картери станаха! Защо не внимавате повече като карате.
            Погледнете състоянието на пътната настилка смачкана от тежкотоварните камикадзета и тогава ахкайте.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Само да спомена че маистора от Стамболииски(не го познавам лично)прави само алуминиеви заварки....НЕ сваля картера!!!

Коментар

Tornado написа:
                4api написа:
                Малеее тиа дни само картери...
                VooDoo написа:
                Ей, много спукани картери станаха! Защо не внимавате повече като карате.
                Погледнете състоянието на пътната настилка смачкана от тежкотоварните камикадзета и тогава ахкайте.
                Честно казано... с повече внимание и съобразена със състоянието на пътя скорост едва ли ще се случват подобни неприятности! Аз специално много внимавам какво набутвам под картера. Много по-малки ще са пораженията, ако се мине с гумата през някое препятствие, а не се нацелва с картера.
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да ти кажа колега както и да се кара по нашите пътища няма значение....моя картер го разбих като карах със 30....а тази вечер потеглях само и пак си почупих предната токущо оправена броня Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 от огромен кратер на паважа(В ПЛОВДИВ).... Така че коментара е излишен.....

Коментар

4api написа:
                    Да ти кажа колега както и да се кара по нашите пътища няма значение....моя картер го разбих като карах със 30....а тази вечер потеглях само и пак си почупих предната токущо оправена броня Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 от огромен кратер на паважа(В ПЛОВДИВ).... Така че коментара е излишен.....
                    ОК, щом казваш! Успех с ремонта!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

разбирам потърпевшите напълно... моят любим камък беше точно след "легнал полицай" и така се натресох в тъмното,че...парче с обиколка 20см Аз разпитах познати на мои познати и не се наемат да зашаряват алуминиев картер ...други ми казаха,че цената е около 15лв на см...незнам дали е вчрно..... Обяснете къде точно на Стамболийски се намира

Коментар

Сваляш картера си отдолу,слагаш го в торбата и търсиш заварчик с аргон.Опитай в "Алекс"-до "Черноморка",смятам че няма да ти откажат.Там завариха моя перфектно.И пари не искаха.Било дребна работа.
                        BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

bobis написа:
                          Сваляш картера си отдолу,слагаш го в торбата и търсиш заварчик с аргон.Опитай в "Алекс"-до "Черноморка",смятам че няма да ти откажат.Там завариха моя перфектно.И пари не искаха.Било дребна работа.
                          дали щесе навият да заварят моя...защото на мене цялата ми пропка е изкартена

Коментар

С питане на място ще разбереш.Аз имах подбит ръб без отчупено парче с дупка колкота молив.
                            BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

Ние спукахме картер точно на 01.01.09 в камък на пътя. Маслото изтече за нула време.Понеже бяхме в Девин, за да може да се пребирем в София, ни залепиха картера с поксипол и се прибрахме безпроблемно в София без загуба и на капка масло. Честно казано този като каза, че ще лепи картера с поксипол, въобще не вярвах че ще свърши работа. Направо съм изумен от качестото на поксипола. Аз лично съм си лепил други работи с поксипол и не държаха.

Коментар

Working...