и аз съм против такива интервенции
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат от Рено 5
Collapse
X
-
А аз не разбирам, защо спамите след като е ясно, че "оригинален" и скъп темостат с нищо не е повече от този, от реното. Шеста година колата ми си работи с този модифициран детайл и няма признаци за проблем.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ivel написа:и аз съм против такива интервенцииFIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
Deqn написа:А защо тогава си купи Стило за 4000 лева, а не си взе 4-5 лади за по 600. И аз съм против тази интервенция.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
Преди всичко човек трябва да е сигурен, че оригиналният термостат наистина седи през цялото време отворен. Да не стане беля нали.И аз съм с термостат от рено 5 вече трета година, работи нормално. Иначе и аз бях много против, даже бях приготвил 130 лева за нов. Обаче като пуснах търсачката, видях че карат по година. Ами да ме извиняват. Къде са 130, къде са 10лв. С другите пари си купих два задни амортисьора каяба.
Коментар
-
KUM4o написа:Deqn написа:А защо тогава си купи Стило за 4000 лева, а не си взе 4-5 лади за по 600. И аз съм против тази интервенция.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
KUM4o написа:Deqn написа:А защо тогава си купи Стило за 4000 лева, а не си взе 4-5 лади за по 600. И аз съм против тази интервенция.
Коментар
-
Привет колеги имам един въпрос мисля да сложа термостат от рено 5 какъв трябва да е по точно на колко градуса да отваря ? И на мареа жтд 110 дали ще стане . Обаче моя работи ама сигурно след 40-50 мин каране стрелката отива до средата и то пак не точно на средата ..... дали ще стане някакъв проблем ?? ако сложа тоя а моя работи до някаква степен ... ? Моля дайте съвет също от къде да го купя термостата за тая антика . Поздрави !Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
wwalker написа:Има ги навсякъде. Аз сложиш наскоро Vernet TH4495.86 на 86 градуса за 7,50лв. Продавачът вика всички такъв слагат на всякакви коли, а не го купувам в бгFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар