Здравейте аз имам друг въпрос за скоростите понеже ми ги правиха и аз съм със Седичи 1.9 120 коня какво масло се слага на скоростите , колко литра и на скоростите и раздатката еднакво ли е маслото ? Благодаря Предварително
Колега papi6, в интернет има всякаква информация. Най-лесно е да се допиташ до големите производители, които за твое улеснение са направили онлайн каталози. В тях ще намериш всичко - тип масло, количество и пр. Ето например:
Колеги, в допълнение на прекъсването на работата на място,
пускам видео с диагностиката на обороти, температура на антифриз, корекции на дюзи и количество гориво -https://youtu.be/P_9cXBCK0sA
В температурни граници 53 - 83 градуса, общото количество гориво е по-малко и колата прекъсва на 2200-2300 оборота.
При температура над 83 градуса, колата спира да прекъсва, а общото количество гориво е двойно повече.
Наблюдава се и разлика в корекциите на дюзите при двата режима на работа.
Дали това не се дължи на горивна карта или нещо подобно.
П.С.: Колата върви и гори нормално, но това прекъсване ми къса нервите.
Количество въздух, налягане на гориво, налягане на турбо - Исканото и полученото са еднакви или с минимални разлики, което е нормалното.
Диагностика на дюзите не показа проблем.
ЕГР и дросел са изчистени.
ДПФ регенерация не помага.
Здравейте от скоро съм собственик на Sedici 1.9 мотор със същите симптоми като на колегите с качените клипчета.!!!Някой да сподели какъв е проблема и как е решил проблема с въпросното чукане и прекъсване!!!
Коментар