Колеги здравейте Както може би някои от вас знаят преди месец и половина си купих Ауди А3.Сега дойде времето да му сложа газ. Искам ижекцион да бъде. Бихте ли ме посъветвали коя марка е добра. Понеже бях върл противник на газта нямам наблюдения. Знам само БРЦ (която може да ми излезе по тънкана, поради контакти, но не знам добри ли са) и Ловато.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на газов инжекцион
Collapse
X
-
Погледни тук http://www.abags.bg/ и http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=22&t=272149 Зависи и какъв бюджет си определил.Марки и сервизи много.
-
колежке какво да ти кажа аз съм с Фобос и съм много доволен излезе ми грубо 1000 лви съм много доволен само сипвам и карамШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
mims написа:Не, няма кой.Никой ли не може да даде мнение за марка ГИ ?!!!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Хубави, лоши, всичките са еднакви буклуци.Особено ако потребителя, ще разчита на настройката, от монтажния център му е все тая, какво ще купи.Ако Мимс ще си я настройва сама, се интересува от :- ЕКУто, какви функции предлага- редуктор/изпарителя, който влиза в хилядарката- рейката, на последно място в списъка, но не и по значение.Щото като видят, че клиента не е наясно и му набутват, каквото имат залежало.То това го има във всеки бранш, не само тук.Мимс е вътрешен човек, иначе нямаше да се хабя да го пиша товаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Аз също ползвам ФОБОС, доволен съм и 4 години няма никакви проблеми. Фобос имат сайт който има конфигуратор. Съветвам те ако ще слагаш ФОБОС да избереш ФОБОС1Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Едва ли Мимето ще си я настройва сама, Mims какво спомена по горе за BRC, за някаква хубава цена???, кои сервиз ти дава тази цена , официалния ли ? и каква е ценатаЗнам само БРЦ (която може да ми излезе по тънкана, поради контакти, но не знам добри ли са) и Ловато.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
emzo написа:Хубави, лоши, всичките са еднакви буклуци.Особено ако потребителя, ще разчита на настройката, от монтажния център му е все тая, какво ще купи.Ако Мимс ще си я настройва сама, се интересува от :- ЕКУто, какви функции предлага- редуктор/изпарителя, който влиза в хилядарката- рейката, на последно място в списъка, но не и по значение.Щото като видят, че клиента не е наясно и му набутват, каквото имат залежало.То това го има във всеки бранш, не само тук.Мимс е вътрешен човек, иначе нямаше да се хабя да го пиша товаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Слави,приготви си кърпичка,че да почвам да те плюя Аз съм с БРЦ и АГ Зенит. По-доволен съм от зенита. Предимствата пред БРЦ за мен са: 1. По-евтини резервни части. 2. Повече възможности за настройка, 3. По-нисък разход.С двете уредби до сега имам навъртяни по 45 000км. При БРЦ съм сменил датчик за температура и налягане ( цена 120 лева) и мембрани на изпарител (цена 47 лева). Ако си бях купил нов изпарител цената беше към 230 лева. При зенита изпарител томасето е 120 лева,а датчика е 15 лева. Ако трябва сега да си поставям ГИ,бих избрал КИНГ,но не се предлага в БГ или пак бих заложил на Зенит или Фобос.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар