dobrujanetza Ако ползваш диагностика, ще ми пратиш ли показанията при първо палене? Най се интересувам от инжекторното време
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 2009 1.4 Tjet 120 к.с. трудно пали на бензин
Collapse
X
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоПървото палене за деня - без значение по кое време е - пали много бързо . На топъл двигател проявява характер когато иска. Един път пали веднага , друг път не пали , иска втори път да завъртя. По думите на моя механик - това е фабричен бъг без решение. Прави се адаптация , и след седмица всичко е по старому ... Ще се кара така май ...
Студена пуска повече гориво и съответно няма проблем.
Ако купиш 4 нови дюзи най-вероятно фабричния бъг ще изчезне.
Дюзите нов БОШ ще са по 100-120 лв ... не е като 800 лв/бр за Скайактив дюзи.
mx rider написа: Преглед на мнениетоМахнах всичко.Държа я с повече гориво в резервоара,когато намалее започва да не пали.
Последна редакция от PM_u_bo; 19.10.2023, 03:17.
Коментар
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетоdobrujanetza Ако ползваш диагностика, ще ми пратиш ли показанията при първо палене? Най се интересувам от инжекторното времеFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнението
За съжаление не ползвам диагностика.
- 1 like
Коментар
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнението
Ако решиш - звънни и - ще ги запишен а АЛФАОБД.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
bsks написа: Преглед на мнениетоДа се присъединя и аз към проблемното палене... Какво трябва да кажа на купувача, ако реша да я продавам тая кола!?!?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Последния пост пише, че има малко разминаване на гарнитурата на главата, което кара минимално количество антифриз да минава, само когато е студен двигателя. Някакви мнения?
https://www.fiat500owners.com/thread...-start.146863/
Коментар
-
bsks написа: Преглед на мнениетоПоследния пост пише, че има малко разминаване на гарнитурата на главата, което кара минимално количество антифриз да минава, само когато е студен двигателя. Някакви мнения?
https://www.fiat500owners.com/thread...-start.146863/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар