накрая си купих това http://www.hifi-pictures.net/base-ca...A-2051/amp.htm и днеска го пробвах на 1 баскаса паинер 10" или 12" не знам точно,ми задоволително я захранваше на бридж
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усилвател и Буфер
Collapse
X
-
Колега, като стигнеш до купуване на бас каса или туба се насочи към говорител марка HERTZ.И аз преди три години си сглобявах бюджетно озвучаване, купих на промоция усилвател SONY, CD SONY и един говорител 10" HERTZ.Моите познати по стар български обичай казаха, че това са пълни боклуци и няма да стане нищо по-добро от оригиналното озвучаване.Междувременно ми изпаднаха две еднакви бас каси, монтирах си в едната говорителя прекарах си кабелите...,след което акъллите млъкнаха, щото смешната 10" взе, че извади по-качествен звук от огромните им стъпала и басове в багажниците.Още си я ползвам без дефект във фиатката, някак си пасна на обема и формата на купето.Може да я чуеш и да прекопираш размера на касата, добре е да е от по-дебели ПДЧ 18мм.
Коментар
-
dido79 написа:Колега, като стигнеш до купуване на бас каса или туба се насочи към говорител марка HERTZ.И аз преди три години си сглобявах бюджетно озвучаване, купих на промоция усилвател SONY, CD SONY и един говорител 10" HERTZ.Моите познати по стар български обичай казаха, че това са пълни боклуци и няма да стане нищо по-добро от оригиналното озвучаване.Междувременно ми изпаднаха две еднакви бас каси, монтирах си в едната говорителя прекарах си кабелите...,след което акъллите млъкнаха, щото смешната 10" взе, че извади по-качествен звук от огромните им стъпала и басове в багажниците.Още си я ползвам без дефект във фиатката, някак си пасна на обема и формата на купето.Може да я чуеш и да прекопираш размера на касата, добре е да е от по-дебели ПДЧ 18мм.
Коментар
-
dido79 написа:Ако си любител на ниските басови честоти ти препоръчвам да се насочиш към моно версии на туба или каса свързани на брич към стъпалото...за по-евтините варинти става въпрс.Иначе се купуват два говорителя или каса с такива с по-ниско качество на сходна цена на един но-доста по-добър.
Коментар
-
днеска си вързах усилвателя на него има 2 диодчета 1 зелено и 1 червено като го закачих зеленото светна(и не угася) ама другото не ще да свети а иначе си работи свързано е към АД185Нтънкото кабелче съм го вързал на краче 5 мисля че там трябва ако не моля кажете къде,става въпрос за това дето като пуснеш касетофона да се пуска и стъпалото
Коментар
-
На схемата са три куплунга, и на 3-те има краче 5 На кое 5 го върза, и какво иска усилватела за да се включва/изключва и не работи ли тази функция, така като си го вързал ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:На схемата са три куплунга, и на 3-те има краче 5 На кое 5 го върза, и какво иска усилватела за да се включва/изключва и не работи ли тази функция, така като си го вързал ?
Коментар
-
Ако откачиш кабела, който е за вкл/изкл от касетофона, усилватела продължава ли да работи ? По принцип си го включил правилно на букса 3 пин 5, и ако само светода свети, без да работи импулсното на усиватела, няма проблем.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
benzol написа:днеска си вързах усилвателя на него има 2 диодчета 1 зелено и 1 червено като го закачих зеленото светна(и не угася) ама другото не ще да свети а иначе си работи свързано е към АД185Нтънкото кабелче съм го вързал на краче 5 мисля че там трябва ако не моля кажете къде,става въпрос за това дето като пуснеш касетофона да се пуска и стъпалотоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:benzol написа:днеска си вързах усилвателя на него има 2 диодчета 1 зелено и 1 червено като го закачих зеленото светна(и не угася) ама другото не ще да свети а иначе си работи свързано е към АД185Нтънкото кабелче съм го вързал на краче 5 мисля че там трябва ако не моля кажете къде,става въпрос за това дето като пуснеш касетофона да се пуска и стъпалото
Коментар
-
Зелената лампичка трябва да свети когато пуснеш плеъра тя показва,че е включен усилвателя,а червената лампичка е протекшън демек когато нещо не е наред по веригата светва тя и изключва усливателя за да не изгори,а жълтото тънко кабелче е ремута той подава напрежение от плеъра когато го включиш.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Е тъй де, ама той казва че му свети постоянно !? Кто е изключен плеъра, продължава ли да свети ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар