Вчера сваляхме таблото на Брава ТД100 без да откачаме акомулатора, не сме включвали без табло контактния ключ, след сглобяването при включване на ключа най-напред се появяват на дисплея на километража 8-ци след това всичко се изпълва с L, а след това с F, като същевременно пише мили или съответно километри и накрая се появяват километрите. От какво може да е това и как да го оправим?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за километраж
Collapse
X
-
Разкачахме го за десетина минути и файда йок. То се държи сякаш има бордови комп в смисъл да можеш да си го настроиш кеф ти на мили, кеф ти на километри, още малко ще почне да показва и разхода .FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Octavian_stz написа:Провери си предпазителите в колата и захранванията на таблото!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Аз имам същия проблем, но все още не съм го решил. При мен това се получава само при нулиране на дневния километраж, но след разкачане на акумулатора за 5 мин (не по малко) всичко се нормализира. Или бутончето прави мизерии, залепва, или има някакъв кондензатор, който не се разрежда веднага. Някога ще се занимая и с това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар