Мисля че не
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изведнъж акум. се скапна, след 10 сек се оправи сам?
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
ivan_cirkov90 написа:bmahob написа:Мисля че не>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
НАскоро съм доливал, преди месецPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Ако клемите на акомулатора са от фабричните (оловните) при които клемата е като отлята върху кабела, то проблема е точно там където кабела влиза в клемата. Вътре в клемата кабела е окислен и не прави добър контакт с клемата, вече съм патил от такива клеми и след като съм ги сменял, няма никакви проблеми.FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
-
БЕ не знам вече 3 ден няма проблем, дано е било езиничен случай. Иначе лани доливах дестилирана вода на акум преди зимата, и нямах проблем, таз година капнох по оше малко, но май съм прекалил, че наскоро като вдигах акум, видях отдолу окислена вода, май е поизвряла Иначе акум е чук 3 год от как има колата , никакъм проблем, а касетофона си оставям, и др такива-акум е ExidePunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
TOKATA написа:Ако клемите на акомулатора са от фабричните (оловните) при които клемата е като отлята върху кабела, то проблема е точно там където кабела влиза в клемата. Вътре в клемата кабела е окислен и не прави добър контакт с клемата, вече съм патил от такива клеми и след като съм ги сменял, няма никакви проблеми.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
тази сутрин пак проблем, въртя контакт светват лампите , завъртам да запаля и нъцки , тока изчезна, върнах ключа, завъртях отново на контакт постепенно тока додйде светнаха сигналните лампи и запали отразPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Провери ли връзката на масата(-) към купето и към двигатела? Развий, почисти, стегни здраво. И провери пак клемите Нещо пушек да има или миризма на изгоряла изолация.Vladim написа:Няма такъв филм! Просто при завъртане на стартера напрежението в акумулатора пада с няколко волта и затова повечето консуматори прекъсват! ...
Коментар
-
А може ли самият контактен ключ да има някакви ядове и да ти създава главоболия. Огледай буксите за проблеми.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Мерси за съветите колеги. но в неделя съм свободен и ще я чепкотя :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Vladim написа:zaio написа:Ако пада с НЯКОЛКО волта, то и стартера няма да се развърти
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар