Интересува ме дали е възможно да се сложат 16,5 см колони вместо тези 5х7 елипси. А и също така горе в таблото какъв е размера 8,7 см ли ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колоните във вратите на Браво
Collapse
X
-
да не отварям нова тема, ще питам туквзех си едни елипси 5х7 за вратите, но някой ми каза, че ми трябва някакъв преходник и за тях, защото не пасвали. знам, че с ХЕРЦ-овете върви някакъв в комплект, но в моите няма. елипсите за ЛАНЗАР и ръбовете им изглеждат така (имам някакви пластинки, виждат се отстрани):и така де, ще ми трябва ли преходник? питам, защото няма да ги слагам аз, ще ми ги слагат заедно с другите аудио нещица, а не искам да притеснявам човека да търси преходници
Коментар
-
Колега изрежиси от някаква плоскост по говоритела и готово.Ето то един линк http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=66&t=107982 само че той е сложил 16.5 говорители кръгли.Разгледай ще ти от полза.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
аз във вратите съм сложи 13 см. като за сега съм ги закрепил колкото да стоят. като се пооправи времето се захващам да си ги закача по по-добър начин а и да им подобря акустикатаFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
моите (които са а снимката по-горе) ми ги слага един пич тази седмица и каза, че голям зор е видял - каза, че не пасвали добре и трябвало някакви ламарини да изкривява.... ама се е получило. и вратите верно си дрънчат. ама вчера ми сложи и 6х9 отзад с усилвателче и от джангъра не чувам как ми дрънчат вратите Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
При мен за фронталната линия 5х7 говорители на Бошман паснаха идеално без каквито и да е приставки и преработки. На задната кора съм сложил 6х9 на същата фирма и дори без усилвател звука е с повече от достатъчна мощност. Като се постопли да вземи мерки да демпфване на купето и нещата смятам, че ще заспят.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
rudiem написа:И при мен беше така. Намерих си уплътнение като на вратите и с две парченца от по два-три сантиметра в двата края на кората се реши този проблем с тракането.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар