Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цялостно светодиодно осветление

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bochi написа:
    Колега Immortal пусни една снимка на тези диоди. Дали са тези
    Аз съм с такива,светят бяло и доста добре.Другото важно е,че пасват идеалано във фара,на фона на останалите от 2-5 лв. са много по-добри.
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

kazan написа:
      И така колеги ето я последната щуротня с която се занимавах няколко дни!!! Доста нерви ми костваше но като не разбирам много от ел. това е положението!!! Та .. последната дивотийка е осветление под вратите!!! Адски готино се получи и ефекта е уникален ето и няколко снимки ... лентата с диодите е купена от магазин .. монтирането става като се даде постоянен + на +на ел. стъклата .... оттам се взема + за диодите ... а минуса е кабелче от прекъсвача за плафона .. и така ефекта е 2в1 ... хем тока се взима направо от вратата ... хем и изгасването става плавно заради джаджата монтирана в плафона На втората снимка съм показал светлината на диодите .. а те са 12 на брой и са адски ярки !!!
      как закачи минуса от плафона, от къде мина кабелаа плюса точно от къде го взе
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

И Аз най-накрая вече съм със забавено осветление на плафона :D
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
        X