Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аудио за Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

devailo написа:
    пуу докараха ми и веднага си зех едно пионерче .. и ся си житкам рапа в колата yesss
    Айде честито тогава

Коментар

И .. В крайна сметка колко ти излезна ?Мисля и аз да взимам едно такова , че ще е доста грозна дупка като махна касетофона

Коментар

всичко ми излезе нз колко ще ги изброя, панела с доставката 37 лева, зех си ЦД пионер с подарак стелки за 189 лева и за да има гаранция трябваше да отида до един магазин който ми посочиха и го монтираха за 15 лева, това е сичко ако са сетя ще снимам да видите как изглежда :D
        Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

Е .. снима ли го ? Щото аз чакам да видя как ще изглежда

Коментар

devailo написа:
            всичко ми излезе нз колко ще ги изброя, панела с доставката 37 лева, зех си ЦД пионер с подарак стелки за 189 лева и за да има гаранция трябваше да отида до един магазин който ми посочиха и го монтираха за 15 лева, това е сичко ако са сетя ще снимам да видите как изглежда :D
            Значи, това с платените гаранции е станало масова практика. Изедници ...

Коментар

wwweb написа:
              Ти твоето Сони не го ли прекара през Аве? Иначе гаранция-йок.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
                wwweb написа:
                Ти твоето Сони не го ли прекара през Аве? Иначе гаранция-йок.
                Да, затова се възмущавам

Коментар

Ами така е, и аз моето сам си го навързах, но трябваше да мина да им оставя 15 кинта, за да заверят гаранционната карта. Даже не го и погледнаха.
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V
                  www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

ей го и гледайте да е с зелени светлини че да е като на таблото цвета а и фабричния касетофон беше с зелени светлини тей най са вързва :P
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

Ам ... аз ли не виждам адаптора или просто го няма ?Пък и без него никак не е грозно , аз 30 лв за една пластмаса няма да дам Който не му харесва да не го гледа

Коментар

MrElectro написа:
                        Ам ... аз ли не виждам адаптора или просто го няма ?Пък и без него никак не е грозно , аз 30 лв за една пластмаса няма да дам Който не му харесва да не го гледа
                        адаптор? како е туй ? ако говориш за панелчето .. тс то секи човек по различен начин го казва , то има иначе в дупка ще е цд-то
                        Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

Axa...

Коментар

Ами тоя преходник просто си е грозен по принцип. Както каза колегата - с него или без него, все си е тая. Първончално и аз бях купил такъв, но добре, че в последсвтие си намерих от хубавия вид и грозния го продадох.

Коментар

мене си ма кефи тей..
                              Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

devailo написа:
                                мене си ма кефи тей..
                                Ми нямаш друга алтернатива просто. Затова и по-горе ти препоръчах да вземеш такъв, защото от хубавите няма никъде вече.

Коментар

Working...
                                X