Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ в района на Студ. град -> Проблем с ECU

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ в района на Студ. град -> Проблем с ECU

Някой може ли да ми помогне, трябва да се издърпа колата.Намира се в Студентски град. Изгоря ми бензиновата помпа и не мога да я запаля. Трябва да се сипе газ и ще запали, Телефон 0883 323 013 Тодор.Преместена, редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org

Все още търся помощ,дори взе да става спешно.Утре вечерта трябва да пътувам с тази кола.

Коментар

Колата е изместена поне за сега. Остава един проблем няма искра на свещите и затова не пали и разбира се въпрос: Къде се намира датчика на коляновия вал и като се замерва с мултицет между кой крачета трябва да се мери и колко ома трябва да е съпротивлението?Колата е браво 1996(7) година 1.4 12 клапана.

Коментар

asak_koz написа:
        Колата е изместена поне за сега. Остава един проблем няма искра на свещите и затова не пали и разбира се въпрос: Къде се намира датчика на коляновия вал и като се замерва с мултицет между кой крачета трябва да се мери и колко ома трябва да е съпротивлението?Колата е браво 1996(7) година 1.4 12 клапана.
        Надявам се да ти помогнат.Провери преди това:- имобилайзера- инерционния датчик (намира се малко над левия ти крак, в един джоб в пластмасите)- връзките към акумулатора- провери бубините. мисля, че са две.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Датчика се намира до стартера.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Надявам се да ти помогнат.Провери преди това:- имобилайзера- инерционния датчик (намира се малко над левия ти крак, в един джоб в пластмасите)- връзките към акумулатора- провери бубините. мисля, че са две.
            Бубината е една, имобилайзер нямам(поне така си мисля), а връзките на акумулатора съм ги огледал на 100%, инерционен датчик ще търся, но незнам как изглежда.Мерси все пак. Това свързано ли е с бутона под седалката който е?

Коментар

asak_koz написа:
              Бубината е една, имобилайзер нямам(поне така си мисля), а връзките на акумулатора съм ги огледал на 100%, инерционен датчик ще търся, но незнам как изглежда.Мерси все пак. Това свързано ли е с бутона под седалката който е?
              Погледни пластмасата, която е върху прага. продължи напред и където свършва е датчика, зад нея.
              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

asak_koz написа:
                Това свързано ли е с бутона под седалката който е?
                Да, това е инерционния датчик. Провери дали е натиснат.

Коментар

Инерционния датчик спира помпата. За него през реле съм си вързал моята бенз помпа, като съм на газ и да я спира. Т.е. карам с постоянно задействан инерсционен бутон, когато съм на газ. И имам искра. Търси причината в бубината или датчика на КВ
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

кола

Това е схема на датчика Виж и релето с бушони зад двигателя/ едно бало
                    Прикачени файлове
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Мерси на всички за отговорите,но днес вече намерих кой да ме дръпне и оставих колата в ЮВЕ Брадърс Бош Сервиз на Симеоновско шосе. Надявам се да успеят да я направят. После ще пиша какво и е било на колата.

Коментар

Аз имам много добри впечатления от там, но от преди поне 5-6 години.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Уф къв съм смотан, една бензинова помпа от 1.4 се таркаля на терасата, можех да мина да я сложим и да си запалиш. Ама чак сега виждам с кой мотор си. Ако още ти трябва помпа, казвай бих я бартеросал за нещо, примерно бира.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                            Уф къв съм смотан, една бензинова помпа от 1.4 се таркаля на терасата, можех да мина да я сложим и да си запалиш. Ама чак сега виждам с кой мотор си. Ако още ти трябва помпа, казвай бих я бартеросал за нещо, примерно бира.
                            Помпа не ми е нужна, цялата работа е от компютъра, сега търся друг.Днес намерих един,но се оказа че не е същия(явно е от Брава) и сега търсенето продължава.До понеделник се надявам да успея да намеря.

Коментар

Аз съм на линия. Утре, неделя - почивам. Ако ти трябва кола за придвижване - точка А-Б, ще свърша работа. Пиши на "лични". Няма проблем. Е как съжалявам, че не си разменихме телефоните...
                              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
                              X