Някой може ли да ми помогне, трябва да се издърпа колата.Намира се в Студентски град. Изгоря ми бензиновата помпа и не мога да я запаля. Трябва да се сипе газ и ще запали, Телефон 0883 323 013 Тодор.Преместена, редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ в района на Студ. град -> Проблем с ECU
Collapse
X
-
Колата е изместена поне за сега. Остава един проблем няма искра на свещите и затова не пали и разбира се въпрос: Къде се намира датчика на коляновия вал и като се замерва с мултицет между кой крачета трябва да се мери и колко ома трябва да е съпротивлението?Колата е браво 1996(7) година 1.4 12 клапана.
Коментар
-
asak_koz написа:Колата е изместена поне за сега. Остава един проблем няма искра на свещите и затова не пали и разбира се въпрос: Къде се намира датчика на коляновия вал и като се замерва с мултицет между кой крачета трябва да се мери и колко ома трябва да е съпротивлението?Колата е браво 1996(7) година 1.4 12 клапана.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
asak_koz написа:Бубината е една, имобилайзер нямам(поне така си мисля), а връзките на акумулатора съм ги огледал на 100%, инерционен датчик ще търся, но незнам как изглежда.Мерси все пак. Това свързано ли е с бутона под седалката който е?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Инерционния датчик спира помпата. За него през реле съм си вързал моята бенз помпа, като съм на газ и да я спира. Т.е. карам с постоянно задействан инерсционен бутон, когато съм на газ. И имам искра. Търси причината в бубината или датчика на КВLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Уф къв съм смотан, една бензинова помпа от 1.4 се таркаля на терасата, можех да мина да я сложим и да си запалиш. Ама чак сега виждам с кой мотор си. Ако още ти трябва помпа, казвай бих я бартеросал за нещо, примерно бира.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Уф къв съм смотан, една бензинова помпа от 1.4 се таркаля на терасата, можех да мина да я сложим и да си запалиш. Ама чак сега виждам с кой мотор си. Ако още ти трябва помпа, казвай бих я бартеросал за нещо, примерно бира.
Коментар
-
Аз съм на линия. Утре, неделя - почивам. Ако ти трябва кола за придвижване - точка А-Б, ще свърша работа. Пиши на "лични". Няма проблем. Е как съжалявам, че не си разменихме телефоните...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар