Колеги, продавам на части Фиат Типо 1.6, 91г.Двигателя е 1.6 (159 А3 04, 75HP (55kW) (моноинжекция, едновалов)Цвета е сив металик (води се Grigio Zermat Met) номер на цвета - 630Без люк на покрива, с жълти предни мигачи.Колата е още целокупна, като до тук са продадени:седалкитесенницитегумите с джантитеволанастраничните огледалаключалките на левите вратимеханизма за стъклото на задната лява вратаплафоните за осветление на номераКолата не е моята, правя услуга и цените ще са да не казвам смешни. Снимки ще кача утре.телефон: 0899/635 834скайп: se_mi_innamoroна лични или пък тук в темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.6 един вал на части
Collapse
X
-
bubachko
Аз да се похваля, със седалките оборудвах Чибурашка, наистина за никакви кинти... Много яко стана, сега мисля викенда да ги разфасовам и да ги изпера, че така от чужда кола ми е малко терсене още. Иначе Типарката я видях, има още някои работи дето харесах и са хубави, ма засега няма парички повече, после ако остане нещо неоглозгано
Коментар
-
bubachko написа:Аз да се похваля, със седалките оборудвах Чибурашка, наистина за никакви кинти... Много яко стана, сега мисля викенда да ги разфасовам и да ги изпера, че така от чужда кола ми е малко терсене още. Иначе Типарката я видях, има още някои работи дето харесах и са хубави, ма засега няма парички повече, после ако остане нещо неоглозгано
Коментар
-
До тук са продадени: седалките десния сенник гумите с джантите волана страничните ел. огледала със системата за контрол ключалките на левите врати механизмите за стъклата на двете леви врати плафоните за осветление на номера кората на тавана броните ауспуха преден пепелник джабката дигиталното таблопредните амортисьорималките мигачи на калниците
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар