johnfound написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo 1.6 двувалката
Collapse
X
-
Abarth. написа:Predatorsi написа:Да попитам само-Какво мога да направя, за да повиша мощността, без да си прецакам двг-то разбира се?Искам да кажа да не му съкратя живота с много...Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен!!! Става въпрос точно за двуваловия мотор...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Abarth. написа:Predatorsi написа:Да попитам само-Какво мога да направя, за да повиша мощността, без да си прецакам двг-то разбира се?Искам да кажа да не му съкратя живота с много...Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен!!! Става въпрос точно за двуваловия мотор...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Колеги, и аз съм с двувалка и мисля, че ако ви се иска по-мощна кола - просто трябва да смените направо двигателя! :D Един познат прави нещо такова на неговото БМВ!Резултата беше плачевен - двигателя също беше 1.6.Слага му друг колектор, чип, карбуратор с две или повече клапи :D и тем подобни!Резултата беше: - разход от 12 - 30!!! - колата се давеше нещо при ниските обороти! - двигателя не работеше нормално на ниски обороти - прекъсва и т.н. - мощността се вдигна много малко - аз не усещах почти никаква разлика! - вече не се сещам какво друго, но имаше още доста.С една дума - хората които са измислили двигателя, ако беше по-добре щяха да го направят по този начин!А да сравняваме ритмото с Типо е смешно!Карал съм ритмо и честно казано няма място за сравнение!Ако искате по-мощна кола си вземете Типо 2.0 16V!Един приятел има такова!Върви много добре!На старт много коли нямат никакъв шанс!А хубавото Типо 1.6 DOHC си го оставете такова, каквото си е в момента!Хората са си го измислили както трябва!Fiat Grande Punto
Коментар
-
daniv написа:колеги на ва6те типото хидравликата по тежка ли е от на другите моделиFiat Grande Punto
Коментар
-
Здравей народе,скоро разбрах за вашия форум и се заинтересувах поради простата причина че и аз имам такова Типо.Само че моето е малко проблематично.На десен завой ми изключват 2-ра и 3-та предавки,но не ми е останало време да отворя кутията.Но това не ми е най-големия проблем.До колкото разбрах тия коли наистина вървят-моята също,но все едно че е 50 коня.Ладичките ми се смеят от лявата лента.Преди няколко месеца си я разглобих и и смених всички механични части по двигателя-водачи сегменти лагери и т.н. с надеждата че ще тръгне,но явно не стана така.Само свалих разхода-от 20 падна на 13 градско.Молбата ми е следната-понеже нямам много време да се занимавам с моята кола искам някой да ми каже имат ли някакви слабости по електрониката или сам да си разнищвам проблема което ще е доооооста дълго.Благодаря предварително на всички!!!
Коментар
-
Ganis написа:Здравей народе,скоро разбрах за вашия форум и се заинтересувах поради простата причина че и аз имам такова Типо.Само че моето е малко проблематично.На десен завой ми изключват 2-ра и 3-та предавки,но не ми е останало време да отворя кутията.Но това не ми е най-големия проблем.До колкото разбрах тия коли наистина вървят-моята също,но все едно че е 50 коня.Ладичките ми се смеят от лявата лента.Преди няколко месеца си я разглобих и и смених всички механични части по двигателя-водачи сегменти лагери и т.н. с надеждата че ще тръгне,но явно не стана така.Само свалих разхода-от 20 падна на 13 градско.Молбата ми е следната-понеже нямам много време да се занимавам с моята кола искам някой да ми каже имат ли някакви слабости по електрониката или сам да си разнищвам проблема което ще е доооооста дълго.Благодаря предварително на всички!!!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Скоростите може да изклюват от неизправен тампон по двигатела или кутията или износени втулки по щангите на скоростния лост.Щом го прави само на десен завой само от тези посочените ще да е .Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ganis написа:1.6 двувалка ми е типото и преди вървешеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар