Здрасейте колеги пускам тази тема за да спестя безбройните коментари по целия форум за силата на JTD и HGT. Нашия добре познат колега SUKI с неговото HGT е съгласен да застане срещу всяко JTD мапнато на 400м дистанция препорачително е да има финасова облага за победителя т.е. залагания. Тук е мястото, момнта и шанса най вече да се докажат бързите JTD-та. Всичко ще бъде докуметирано и побликувано в темата да бъде всичко точно и ясно. Колегата е от Пловдив ако има желаещи от други градове задължително на ПАРИНКИКолега, недопустимо е в този форум да се организират незаконни надбягвания с парични залози!При следващ такъв пост ще получиш БАН!Модератор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат стило JTD vs Фиат Браво HGT.
Collapse
X
-
JTD RACER написа:Ако мога и аз да се включа в темата.Търся стоково стило за гонка с ремапнато бравоOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:JTD RACER написа:Ако мога и аз да се включа в темата.Търся стоково стило за гонка с ремапнато браво
Коментар
-
А,днес няма да е.Подкарал съм се още от сутринта.Имам уважителна причина.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=71091
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:JTD RACER написа:Ако мога и аз да се включа в темата.Търся стоково стило за гонка с ремапнато браво
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Хубава тема, но защо точно конркетно SUki като неговото върви доста повече от JTD, дайте някое по- в нашия клас иначе съм съгласен пп. Колега от Люлин 1.6 да пише също ще му измисля някво време като съм свободен да се пробвамеОт вашия клас да дадем, ама ти в кой клас беше - 7-ми Б ли :D
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Кво става бе хора... из целия форум чета само,че ХГТ били спрели фиати и не вървели.... няма ли някой да се яви да покаже колко са спрели?Човека е писал бравото на Суки срещу бързите дизели пък може и нещо в класа му 2,0 бензин. Бравото не е барано кой знае колко,че да ви е страх от него... стандратни работи - чип и генерация.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Aз съм навит за една сверка с колегата, но незнам кога ще имам път към пловдив!Очертава ми се скоро, но като стане ясно ще пиша лично на колегата! Но държа да поясня, че всичко е за спорта!Ако падна-падна, ако бия-бия не е толкова важно това, идеята е да се забавляваме!На пари нямам интерес да се пускам! Колата е Стило 1.9 115к.с. + ремап, филтър и отворена генерация!Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Bravo 1.9 JTD написа:Хубава тема, но защо точно конркетно SUki като неговото върви доста повече от JTD, дайте някое по- в нашия клас иначе съм съгласен пп. Колега от Люлин 1.6 да пише също ще му измисля някво време като съм свободен да се пробвамеОт вашия клас да дадем, ама ти в кой клас беше - 7-ми Б ли :D
ама той нещо се е поукротил ми се струва...
ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
mufa_bg написа:2000 20v turbo написа:Bravo 1.9 JTD написа:Хубава тема, но защо точно конркетно SUki като неговото върви доста повече от JTD, дайте някое по- в нашия клас иначе съм съгласен пп. Колега от Люлин 1.6 да пише също ще му измисля някво време като съм свободен да се пробвамеОт вашия клас да дадем, ама ти в кой клас беше - 7-ми Б ли :D
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:mufa_bg написа:2000 20v turbo написа:Bravo 1.9 JTD написа:Хубава тема, но защо точно конркетно SUki като неговото върви доста повече от JTD, дайте някое по- в нашия клас иначе съм съгласен пп. Колега от Люлин 1.6 да пише също ще му измисля някво време като съм свободен да се пробвамеОт вашия клас да дадем, ама ти в кой клас беше - 7-ми Б ли :D
ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар