Здрасейте колеги пускам тази тема за да спестя безбройните коментари по целия форум за силата на JTD и HGT. Нашия добре познат колега SUKI с неговото HGT е съгласен да застане срещу всяко JTD мапнато на 400м дистанция препорачително е да има финасова облага за победителя т.е. залагания. Тук е мястото, момнта и шанса най вече да се докажат бързите JTD-та. Всичко ще бъде докуметирано и побликувано в темата да бъде всичко точно и ясно. Колегата е от Пловдив ако има желаещи от други градове задължително на ПАРИНКИКолега, недопустимо е в този форум да се организират незаконни надбягвания с парични залози!При следващ такъв пост ще получиш БАН!Модератор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат стило JTD vs Фиат Браво HGT.
Collapse
X
-
JTD RACER написа:Ако мога и аз да се включа в темата.Търся стоково стило за гонка с ремапнато бравоOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:JTD RACER написа:Ако мога и аз да се включа в темата.Търся стоково стило за гонка с ремапнато браво
Коментар
-
А,днес няма да е.Подкарал съм се още от сутринта. Имам уважителна причина.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=71091Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:JTD RACER написа:Ако мога и аз да се включа в темата.Търся стоково стило за гонка с ремапнато браво
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Хубава тема, но защо точно конркетно SUki като неговото върви доста повече от JTD, дайте някое по- в нашия клас иначе съм съгласен пп. Колега от Люлин 1.6 да пише също ще му измисля някво време като съм свободен да се пробвамеТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Кво става бе хора... из целия форум чета само,че ХГТ били спрели фиати и не вървели.... няма ли някой да се яви да покаже колко са спрели?Човека е писал бравото на Суки срещу бързите дизели пък може и нещо в класа му 2,0 бензин. Бравото не е барано кой знае колко,че да ви е страх от него... стандратни работи - чип и генерация.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Aз съм навит за една сверка с колегата, но незнам кога ще имам път към пловдив!Очертава ми се скоро, но като стане ясно ще пиша лично на колегата! Но държа да поясня, че всичко е за спорта!Ако падна-падна, ако бия-бия не е толкова важно това, идеята е да се забавляваме!На пари нямам интерес да се пускам! Колата е Стило 1.9 115к.с. + ремап, филтър и отворена генерация!Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Bravo 1.9 JTD написа:Хубава тема, но защо точно конркетно SUki като неговото върви доста повече от JTD, дайте някое по- в нашия клас иначе съм съгласен пп. Колега от Люлин 1.6 да пише също ще му измисля някво време като съм свободен да се пробвамеASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
mufa_bg написа:2000 20v turbo написа:Bravo 1.9 JTD написа:Хубава тема, но защо точно конркетно SUki като неговото върви доста повече от JTD, дайте някое по- в нашия клас иначе съм съгласен пп. Колега от Люлин 1.6 да пише също ще му измисля някво време като съм свободен да се пробвамеleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:mufa_bg написа:2000 20v turbo написа:Bravo 1.9 JTD написа:Хубава тема, но защо точно конркетно SUki като неговото върви доста повече от JTD, дайте някое по- в нашия клас иначе съм съгласен пп. Колега от Люлин 1.6 да пише също ще му измисля някво време като съм свободен да се пробвамеASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар