Fiat Tipo 1.6 двувалка 90hp,1ва:682ра:100 нагоре не съм пробвал :D а и не мисля да пробвам
Малко не се ли изхвърли Maximum speeds. Fully laden car after running in, km/h: 1st gear .................................................. .... 48 km/h 2nd gear .................................................. ... 83 km/h 3rd gear .................................................. .... 131 km/h 4th gear .................................................. .... 178 km/h Top gear .................................................. .... 175 km/h
Fiat Tipo 1.6 двувалка 90hp,1ва:682ра:100 нагоре не съм пробвал :D а и не мисля да пробвам
Малко не се ли изхвърли Maximum speeds. Fully laden car after running in, km/h: 1st gear .................................................. .... 48 km/h 2nd gear .................................................. ... 83 km/h 3rd gear .................................................. .... 131 km/h 4th gear .................................................. .... 178 km/h Top gear .................................................. .... 175 km/h
Колко пари слагаш :D На първа съм на 68 при 8000 оборота
Пунтото до 100 ги прави под 14 сек (не знам колко точно, но е под 14, защото веднъж ми засичаха без да я напъвам до край и даде малко под 14 ... А едната бобина май не ми работи както трябва ...На първа не съм го изпъвал повече от 40на втора ми се включва ограничителя на 98трета до 120 съм го натискалчетвърта 160пета 160
еееееееееееееееееееевала много весело ми беше докато я прочетох тая тема ас не си падам по скоростите понеже с 10г кола че и на горе маитап не ми се прави а и после дая правя когато ходихме да гледаме гонки имаше много в началото които си тесваха колите но после взеха да си тесват музиката или мозика ас колкото и коли да съм карал мксимум гледам до 4500об. да ги мъча че ме е жал за колите малко сам и прекалявал но тогава не ми е било да гледам километража :P
Коментар