с чинко съм се мерил - късам го с много 0.9 и буталата да излязат не може да ги направи тези неща /говорим без преработен двигател/ За К&Н мога да кажа цена - 210лв го платих !
За зимата ще ходим до благоевград ... ако сме с чинкуечентото може някъде по пътя да спрем, за да ти покажа, че ги може ... или някой бургазлия да дойде та да види ... а може и клипче да направя ... просто си нямаш идея какво направи като каза тези думи все едно да обидиш пред мен вартбург
колеги никой не обиждам ...мойте данни са +/- 5/10 максимум и мисля че са напълно реалниза чинкото верно че е малко,по -леко ама Selqtin - зависи? 1.1 е файер модел и признай че има предимства пред 1.2 60
с чинко съм се мерил - късам го с много 0.9 и буталата да излязат не може да ги направи тези неща /говорим без преработен двигател/ За К&Н мога да кажа цена - 210лв го платих !
За зимата ще ходим до благоевград ... ако сме с чинкуечентото може някъде по пътя да спрем, за да ти покажа, че ги може ... или някой бургазлия да дойде та да види ... а може и клипче да направя ... просто си нямаш идея какво направи като каза тези думи все едно да обидиш пред мен вартбург
А ако бега километража
Знаеш ли, и това е вариянт Трябва някой бургазлия да дойде да кара до чинкуто
Abarth. ако минаваме през софия на пътя за блг да ти звънна ли да провериш скоростите, които чинкуто развива дали са същите ? Не ми давай телефон, ще звънна на 2-3 и ще го намеря :P:P:P
Abarth. ако минаваме през софия на пътя за блг да ти звънна ли да провериш скоростите, които чинкуто развива дали са същите ? Не ми давай телефон, ще звънна на 2-3 и ще го намеря :P:P:P
Бате да не си мутра,че ше ми намериш телефона без да ти го давам бре
Бате да не си мутра,че ше ми намериш телефона без да ти го давам бре
хаха, не бе Просто в един форум тука намерих 4 телефона без да са ми ги давали и хората после се скъсаха да ме питат от къде ги имам Ще звънна на 2-3 съфорумници от софия и все някой ще го има, предполагам Иначе се шегувах, де може и да не е така
Коментар