![Crying or Very sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cry.gif)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147hp vs Croma 2.0T i.e. 150hp ... кой кого?
Collapse
X
-
momo-wrc написа:За всички който са писали в темата колегата вчера си удари кромата много лошо искрено съжелявам за което и някои ако има части за нея може да помогне . Тази гонка скоро няма да се осъществи сори ТОШЕ ше я направиш успех.
GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
Много лошо колега - но горе главата! И аз мойта преди 3 години я срещнах с трамвая и след това цялата задна-дясна страна я нямаше, но с желание и парици я оправих и до днес си ме слуша. Стискам ти палци да имаш каско, оттам добри майстори и здрави нерви!!! Колата доколкото разбирам е лачена, така че си струва!П.С. А към колегата с 20В-то от Варна - предложението ми си остава валидно, много подценявате Крома-та което не е добре! Все пак ако идваш към Сф пиши да се замериме - ще има мераклии и със Седичи (139 и 147 к.с.). Току виж пък се появило и вървящо ХГТ
Коментар
-
Не че нещо ама темата я гледам бая време и ми стана интересна а колега баталяса колата (язък).Ако все пак гонката се състои (искрено се надявам) според мен кромата трябва да бие. "Конските сили продават колите, а нютон метрите ги движат!" да не забравяме колите с охлюви колко повече NM имат
Коментар
-
v1per написа:Стойко, стягай гълабарника, че искам да си направя подарък за рожденния ми ден другата седмица след като те разпоря на 400м, 1км, високопланинско, нисколетящо и т.н. :DТоше до вчера ти беше носа наведен на долу кото предницата на твоя голабарник сега пак почваш с храната да не плачиш пак
BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
!
Айде варненските гонки пак се заформиха. Кажете кога и къде да дойдем за подкрепаАз лично мисля че кромата ще отвее бравото. Но това е мое мнение!
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:ште е интересна гонка ште искам да присъствамСега по същество , тази гонка явно няма да я бъде щото доста хора изявихме желание да присъстваме и няма отговор. Така , че то е ясно май.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар