Аз бях на косъм да документирам една такава гонка, но пича не пожела да кара вляво (защото пътя е по-разбит там) Но е хубаво да знам какво да очаквам :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скромен тест
Collapse
X
-
vsd написа:Да, пускал съм се. А ти карал ли си jtd че да знаеш как вдига оборотите? А и нали се сещаш че като се дърпам с тях няма как да видя как дигат оборотите.Освен това гледам всички постове за дръпки да са ми приятелски, не случайно наблягам на бирата Важното е да си правим кеф, а не да се нервираме един друг и да си скачаме все едно най-важното на земята е дали 1,6 ще дръпне jtd. Както виждаш и с hgt искам да се дръпна, въпреки че ще ме бие. Въпроса е да се видим и да си полафим, пък това че ме е дръпнал мога да го преживея.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
emzo написа:@war_hawk - що не намериш някое чипнато JTD ако искаш на 200, 400 и т.н. .JTDто не е най-доброто, ама да се "перчи" някой с 1.6 вече е наглост.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Колата е със сменен компютър с чип,спортен филтър FK с cold air intake system,абсолютно цялата генерация е спортна-supersprint и наскоро си смених кабелите със силиконови нискоомни и свещите-общо взето това е.Голфа,за който писах по-горе 1.6цата е правена във хеед ауто-човека преди там работеше и си я направи и му дават 92,5к.с. на колелата,което със загубите прави 120к.с. на маховика-при него съм с кола и половина отпред на 400м,за голф 5цата вече писъх.Дърпах се с фокус 2.0 16в 130к.с. и с него сме 1:1-първата опуснах 3та и ме взе с 3 коли,а втората го взех аз с кола и половина щот тръгнах по-добре от него.С фокуса,който вземе старта,той взима и 400те метра, но при 150км/ч ме минава при всички случаи както и 5цата 2.0ТДИ и така.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Искам линк да видя клиповете.И още един въпрос на пуснат климатик дърпал ли си се с някого и какъв е бил резултата евентуално?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
emzo написа:ако беше казал турбо щях да се замисля Колега, не искам да те обиждам ама ти вярваш ли си ?Я иди го напиши това в VW клуба все някой от Ботевград (или наблизо) ще ти покаже това онова.п.с. нищо лично, развесели ме. п.с.2 - да не забравиш и клиповете да качишfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар