mihail.nikolov21 колега, жалко че си от Благоевград. Тури в джоба някой лев и ела към Русе ако искаш. Както кажеш така ще се пускаме, в завои, на прави отсечки на къси, на дълги отсечки по твой избор. След това ще пуснем клиповете на колегите да се порадват малко и те П.П. Аз пък карам без задни амортисьори
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
mihail.nikolov21 да бягаш с тази гнида :D аз с 1.9JTD бих 3-те пъти, пък камо ли 2.4
мом4е зимам задни амортисиории казва6 каде и кога да се бегаметай като нямам 6анс на права отсе4ка,6те се бегаме в завоиако не представлява трудност за тебсамо да те информирам да не се притеснява6-нямам спотртно ока4ване,двигатела нее пипан аблолютно ни6тосамо малко по 6ироки гуми отзад 185/65/14
Аз сам с теб колега.И моето е 1.2 75,но е леко пипнато.ако те бие ела да ти дам моето И да паднеш,пак те подкрепям
Това каква скорост вдигаш на 2-ра и 3-та не е от толкова голямо значение. Въпроса е да ги правиш бързо. Кажи една по-безопасна отсечка около половин километър и с удоволствие идвам.Смея да твърдя че jtd-то вдига оборотите доста по-бързо от 1,6 и 1,8.Кажи с колко смяташ че ще ме дръпнеш за да знаем после кой ще черпи бира
Естествено,турбината върши голяма работа.Аз лично,колкото и да не е за вярване,карах преди марея 1.9 тд с интеркулер.ГНП-то валео и пушеше кото икарус,но такова ускорение на печка,дори и JTD-то няма
stoyano Пуснато на: Чет Май 21, 2009 10:41 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- ГНП-то валео и пушеше кото икарус,но такова ускорение на печка,дори и JTD-то няма
Ей хора, ще ме съсипете
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Брех и аз си направих подобно тестче.Обаче нещо странно се случи.Някъде на 60 км/ч се включи за момент ръчната, светна лампичката за секунда и изчезна , замириса на феродо....мисля, че ме забави около 1-2 секунди...а пък и багажника беше пълен със стари вещи за вилата.Сори за лошото качество, обаче нямаше как да закача GSM-а, така, че да не мърда http://www.youtube.com/watch?v=C3VYCMGmF40
горе-долу 9 сек.иначе на клипа както споменах, докато набирах на 2-а, се включи за секунда ръчната, вижда се и на клипа, как индикатора светва за момент...не знам как стана тоя номер, но определено се усети
еее колега, 9 секунди няма как да стане. Доста по-мощни коли го правят за 9 сек. Освен това не забравяйте грешката на скоростомера. Аз като мерих с gps-а, на тест 0-100 чак след 110-115 км показваше резултата. Bravo hgt е малко под 9 сек на 0-100 а е 50 коня разлика.
Сега не знам каква грешка има в скоростомера, аз лично по него съм правил 9.Грешка ли е не е ли, това не знам.Ако някой толкова го интересува, ще му направя една 9-ка.Пак казвам не меря по gps-и и други чудеса на техниката, а само по това,което ми показва скоростомера.Колега emzo, а вас какъв филм ви гони, че не разбрах?
Коментар