Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Opel kadett cabrio gsi C20NE 115 h.p. Vs Brava 1,6 16v 182A4

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

AstraGSi написа:
    ....нещо пуши отзад
    Ти явно си останал назад, щом виждаш, че пуши А и т’ва да не е Опел, да пуши отпред

Коментар

bravo-bravisimo

Коментар

Kuku написа:
        AstraGSi написа:
        ....нещо пуши отзад
        Ти явно си останал назад, щом виждаш, че пуши А и т’ва да не е Опел, да пуши отпред
        ми със сичките тия спагети дето ми намята по предното стъкло как няма да остана назад..Пък и верно, Фиат не е Опел че да пуши отпред... забравих че ваще фиатки не могат да пилят гуми

Коментар

абе пич ти май си гладен а? некви спагети,сосове говориш има готварски форуми посети тях и споделяи там твоите рецепти виждам че ги чаткаш манджите
          bravo-bravisimo

Коментар

AstraGSi написа:
            ми със сичките тия спагети дето ми намята по предното стъкло как няма да остана назад..Пък и верно, Фиат не е Опел че да пуши отпред... забравих че ваще фиатки не могат да пилят гуми
            За разлика от вашите Опелчета, които само това могат А "Вкусно" мина отдавна

Коментар

AstraGSi написа:
              Kuku написа:
              AstraGSi написа:
              ....да видим как ще свърши всичко
              За Опела отдавна всичко е свършило
              оди долей сос болонезе на колата, че нещо пуши отзад
              Пич не знам как да ти го кажа та ще взема да ти го кажа направоВ този форум няма толкова стара кола да се бяга с твоята.Ако мислиш че си се качил на нещо много вървящо, то надявам се да има човек от форума с Ритмо 130тц абарт или, 2.0 HF Integrale 16V Evo 4WD (211 Hp) щото и това е Фиат ако не знаеш, но не съм сигурен дали не са изгнили до сега.Ето ти най-якия кадет - 2.0 GSI 16V (156 Hp).Поздравления че си успял да запазиш един кадет. След 5 години ще е красика!Сега аз да седна ли да сранявам интегралето с Astra 1.6 16v?Или пък айде с 2.0 HF 4WD (166 Hp) Всичките са от тая година, и ако не знаеш, тогава яките двигатели са били в ланча!
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Пич мойта кола е точно толкова стара колкото и твойта, така че не разсъждавай философски ...и вместо да ми дърпаш лекции относно историята на фиат и какви модели има фанете се организирайте и заповядайте на ОМВ в неделя вечер за да пробваме няколко фиатки с няколко опелетки... приканвам ви може би за 16-ти път в тая тема.Интересното е, че с всяко следващо мнение се вадят все по-философски и по-философски теории тип "Клавиатур Рейсинг" а не се намери нито един да каже по нормален човешки начин"Да, ей ме на, аз мисля че мойта кола върви и ще дойда да се пробваме в Неделя"

Коментар

AstraGSi написа:
                  Пич мойта кола е точно толкова стара колкото и твойта, така че не разсъждавай философски ...и вместо да ми дърпаш лекции относно историята на фиат и какви модели има фанете се организирайте и заповядайте на ОМВ в неделя вечер за да пробваме няколко фиатки с няколко опелетки... приканвам ви може би за 16-ти път в тая тема.Интересното е, че с всяко следващо мнение се вадят все по-философски и по-философски теории тип "Клавиатур Рейсинг" а не се намери нито един да каже по нормален човешки начин"Да, ей ме на, аз мисля че мойта кола върви и ще дойда да се пробваме в Неделя"
                  има една поговорка ...’’който търси - намира’’ Чета и гледам колко си надъхан ...е аз те каня - ела в пловдив . На разположение е Fiat Coupe 2.0 20V 220p.s/162kW/-верно без номера е още но ще го измъкна за една дръпка ....Заповядай мойто момче 100м-200м-400м-20кмако искаш и на задна ....пак ще те мина ....сега да зарадвам колегите : С Пунто 1.1 55 дръпнах цял кадет 1.6Е 75 катъра на 400м. ...момчето и то говореше много но след това цъкаше като часовник и мечтаеше за ДЖИ-НЕ-СИ-АЙ поуър за да ме издуха следващият път.

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

А аз си мислех че има в този форум сериозни и големи хора а ти какво само хора дето избиват комплекси с обиди срещу други марки автомобили e какво пук толкоз поне видях че освен да лаете във форума друго неможете явно колко сте сериозни или вие се бегате само по светофарите без другите да знаят за какво става на въпрос.ПП. Спрете с обидите бъдете интелигентни хора

Коментар

gsi_0890 написа:
                      А аз си мислех че има в този форум сериозни и големи хора а ти какво само хора дето избиват комплекси с обиди срещу други марки автомобили e какво пук толкоз поне видях че освен да лаете във форума друго неможете явно колко сте сериозни или вие се бегате само по светофарите без другите да знаят за какво става на въпрос.ПП. Спрете с обидите бъдете интелигентни хора
                      Пазарджик е наблизо де ...и ти имаш gsi - ела и докажи че фиат не става за нищо ...давам ти да тръгнеш 3 метра пред мен кажи сега че съм лош

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

*Punto*PowerDriving написа:
                        gsi_0890 написа:
                        Пазарджик е наблизо де ...и ти имаш gsi - ела и докажи че фиат не става за нищо ...давам ти да тръгнеш 3 метра пред мен кажи сега че съм лош
                        О предлагаш ми турбо фиат срещу атмосверка опел така ли ами много си смел браво. та я вземи прочети началото на темата и тогава се намесвай има достатъчно турбо опели пробваи се с тях защо налиташ на по-малките (атм.) пък и ще ви видим на Калояново

Коментар

gsi_0890, точно ти ли намери да говориш за комплекси, дето само дръпки и гонки са ти в главата - какво доказваш с тях Казах ти, колата ми е в сервиз и няма да излезе скоро, даже както е тръгнало май няма да излезе никога иначе идвах и Ви разпуквах, като Ви започна от "Кадет 1.6Д" и Ви смачкам до последната "Калибра Турбо" Просто извадихте късмет, че колата е на скрап

Коментар

Kuku написа:
                            gsi_0890, точно ти ли намери да говориш за комплекси, дето само дръпки и гонки са ти в главата - какво доказваш с тях Казах ти, колата ми е в сервиз и няма да излезе скоро, даже както е тръгнало май няма да излезе никога иначе идвах и Ви разпуквах, като Ви започна от "Кадет 1.6Д" и Ви смачкам до последната "Калибра Турбо" Просто извадихте късмет, че колата е на скрап
                            да не би да ти е 1.6 бегачка или 1.8 а вие какво доказвате

Коментар

*Punto*PowerDriving написа:
                              AstraGSi написа:
                              има една поговорка ...’’който търси - намира’’ Чета и гледам колко си надъхан ...е аз те каня - ела в пловдив . На разположение е Fiat Coupe 2.0 20V 220p.s/162kW/-верно без номера е още но ще го измъкна за една дръпка ....Заповядай мойто момче 100м-200м-400м-20кмако искаш и на задна ....пак ще те мина ....сега да зарадвам колегите : С Пунто 1.1 55 дръпнах цял кадет 1.6Е 75 катъра на 400м. ...момчето и то говореше много но след това цъкаше като часовник и мечтаеше за ДЖИ-НЕ-СИ-АЙ поуър за да ме издуха следващият път.
                              Честно казано е смешно да налиташ с турбо кола на атмосферка.. Но както каза ти - "който търси - намира!"В Опел форума има достатъчно турбо астри - дори имаш избор да си избереш от коя да паднеш :D Но нека да не говоря от името на другите - ако те имат желание, ще се включат в темата П.П.Забравих да спомена, че имаме и турбо Вектра, ако имаш претенции, че Астрата е по-лека :D

Коментар

gsi_0890 написа:
                                да не би да ти е 1.6 бегачка или 1.8 а вие какво доказвате
                                Да не съм луд тия знаеш колко харчат 1,2-60к.с. на метан е мойта, че е по-икономино Ние във форума на ФИАТ нищо не доказваме, ние си знаем, каквото ни интересува за ФИАТ

Коментар

Working...
                                X