AstraGSi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Opel kadett cabrio gsi C20NE 115 h.p. Vs Brava 1,6 16v 182A4
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:AstraGSi написа:....нещо пуши отзад
Коментар
-
AstraGSi написа:Kuku написа:AstraGSi написа:....да видим как ще свърши всичкоСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Пич мойта кола е точно толкова стара колкото и твойта, така че не разсъждавай философски ...и вместо да ми дърпаш лекции относно историята на фиат и какви модели има фанете се организирайте и заповядайте на ОМВ в неделя вечер за да пробваме няколко фиатки с няколко опелетки... приканвам ви може би за 16-ти път в тая тема.Интересното е, че с всяко следващо мнение се вадят все по-философски и по-философски теории тип "Клавиатур Рейсинг" а не се намери нито един да каже по нормален човешки начин"Да, ей ме на, аз мисля че мойта кола върви и ще дойда да се пробваме в Неделя"
Коментар
-
AstraGSi написа:Пич мойта кола е точно толкова стара колкото и твойта, така че не разсъждавай философски ...и вместо да ми дърпаш лекции относно историята на фиат и какви модели има фанете се организирайте и заповядайте на ОМВ в неделя вечер за да пробваме няколко фиатки с няколко опелетки... приканвам ви може би за 16-ти път в тая тема.Интересното е, че с всяко следващо мнение се вадят все по-философски и по-философски теории тип "Клавиатур Рейсинг" а не се намери нито един да каже по нормален човешки начин"Да, ей ме на, аз мисля че мойта кола върви и ще дойда да се пробваме в Неделя"
Коментар
-
А аз си мислех че има в този форум сериозни и големи хора а ти какво само хора дето избиват комплекси с обиди срещу други марки автомобили e какво пук толкоз поне видях че освен да лаете във форума друго неможете явно колко сте сериозни или вие се бегате само по светофарите без другите да знаят за какво става на въпрос.ПП. Спрете с обидите бъдете интелигентни хора
Коментар
-
gsi_0890 написа:А аз си мислех че има в този форум сериозни и големи хора а ти какво само хора дето избиват комплекси с обиди срещу други марки автомобили e какво пук толкоз поне видях че освен да лаете във форума друго неможете явно колко сте сериозни или вие се бегате само по светофарите без другите да знаят за какво става на въпрос.ПП. Спрете с обидите бъдете интелигентни хора
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:gsi_0890 написа:А аз си мислех че има в този форум сериозни и големи хора а ти какво само хора дето избиват комплекси с обиди срещу други марки автомобили e какво пук толкоз поне видях че освен да лаете във форума друго неможете явно колко сте сериозни или вие се бегате само по светофарите без другите да знаят за какво става на въпрос.ПП. Спрете с обидите бъдете интелигентни хора
Коментар
-
gsi_0890, точно ти ли намери да говориш за комплекси, дето само дръпки и гонки са ти в главата - какво доказваш с тях Казах ти, колата ми е в сервиз и няма да излезе скоро, даже както е тръгнало май няма да излезе никога иначе идвах и Ви разпуквах, като Ви започна от "Кадет 1.6Д" и Ви смачкам до последната "Калибра Турбо" Просто извадихте късмет, че колата е на скрап
Коментар
-
Kuku написа:gsi_0890, точно ти ли намери да говориш за комплекси, дето само дръпки и гонки са ти в главата - какво доказваш с тях Казах ти, колата ми е в сервиз и няма да излезе скоро, даже както е тръгнало май няма да излезе никога иначе идвах и Ви разпуквах, като Ви започна от "Кадет 1.6Д" и Ви смачкам до последната "Калибра Турбо" Просто извадихте късмет, че колата е на скрап
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:AstraGSi написа:Пич мойта кола е точно толкова стара колкото и твойта, така че не разсъждавай философски ...и вместо да ми дърпаш лекции относно историята на фиат и какви модели има фанете се организирайте и заповядайте на ОМВ в неделя вечер за да пробваме няколко фиатки с няколко опелетки... приканвам ви може би за 16-ти път в тая тема.Интересното е, че с всяко следващо мнение се вадят все по-философски и по-философски теории тип "Клавиатур Рейсинг" а не се намери нито един да каже по нормален човешки начин"Да, ей ме на, аз мисля че мойта кола върви и ще дойда да се пробваме в Неделя"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар