ne0 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВО с/у другите?
Collapse
X
-
ne0 написа:Grisha написа:ne0 написа:pugsy написа:до колкото разбрах ne0 е паднал от купе 1.8 16вex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
****** кво стана.... яка ръчна спирачка имате Момци не се надъхвайте толкова. Може и на Бояна да се пуснем. . Па ко искате аз ще дойда с Купето щото вие няма как да го докарате .Момци Купето е на мой голям приятел. Правихме проби да видим до къде сме го подкарали това Купе. Вярно върви ма да ме бие - няма как към настоящия момент. Ядосах се щото ни чули ни видели нямащи предствава за кво иде реч твърдят. "ДОКОЛКОТО" - няма полубременна жена или ИЛИ!Сее ю тунайт!Моля, спазвайте добрия тон!ИлкоOriginally Posted by pla_y_men
Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!
Коментар
-
ne0 написа:****** кво стана.... яка ръчна спирачка имате Момци не се надъхвайте толкова. Може и на Бояна да се пуснем. . Па ко искате аз ще дойда с Купето щото вие няма как да го докарате .Момци Купето е на мой голям приятел. Правихме проби да видим до къде сме го подкарали това Купе. Вярно върви ма да ме бие - няма как към настоящия момент. Ядосах се щото ни чули ни видели нямащи предствава за кво иде реч твърдят. "ДОКОЛКОТО" - няма полубременна жена или ИЛИ!Сее ю тунайт!Моля, спазвайте добрия тон!Илкоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
батенце ако твоита алфа варви колкото пролетта когато се пуска с моито бившо hgt с сигурност купето за което казах ще те драпне поне 2 коли,а ако повече варви от преди то тогава нз как ше седат ама не е лошо да ги пробваме.ште ми се да йа пусна и моита алфичка с твоито зверче и с купето ама сега е без 1-ва скорост и малко трудно ще стане 1.12. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират. Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани. ИлкоQV,HGT
Коментар
-
M F написа:батенце ако твоита алфа варви колкото пролетта когато се пуска с моито бившо hgt с сигурност купето за което казах 6е те драпне поне 2 коли,а ако пове4е варви от преди то тогава нз как 6е седат ама не е лошо да ги пробваме.6те ми се да йа пусна и моита алфи4ка с твоито звер4е и с купето ама сега е без 1-ва скорост и малко трудно 6е стане
Коментар
-
"сега е без 1-ва скорост и малко трудно ше стане " -ощте не сам я оправил иначе ниама да ти откажа особено от както махна шибаната газ1.12. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират. Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани. ИлкоQV,HGT
Коментар
-
M F написа:батенце ако твоита алфа варви колкото пролетта когато се пуска с моито бившо hgt с сигурност купето за което казах 6е те драпне поне 2 коли,а ако пове4е варви от преди то тогава нз как 6е седат ама не е лошо да ги пробваме.6те ми се да йа пусна и моита алфи4ка с твоито звер4е и с купето ама сега е без 1-ва скорост и малко трудно 6е станеOriginally Posted by pla_y_men
Коментар
-
.....аиде бе нали щяхте да се дърпате? мен ne0 ме изпревари от морето за насам ма аз карах с 100 че возих дечица, ама верно върви пущината, на едно изпреварване бая я настъпих моя Бравчо, а той зад мен, не мога да дръпна. Все пак си са 30 коня отгоре. И да караш по внимателно!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:.....аиде бе нали щяхте да се дърпате? мен ne0 ме изпревари от морето за насам ма аз карах с 100 че возих дечица, ама верно върви пущината, на едно изпреварване бая я настъпих моя Бравчо, а той зад мен, не мога да дръпна. Все пак си са 30 коня отгоре. И да караш по внимателно!Originally Posted by pla_y_men
Коментар
-
Ми кога, на 19 Юни помня щот се връщах от море, към Стара Загора някъде беше. И понеже ги заглеждам италянките и гледам една зелена алфа в огледалото, та даже и вие се загледахте понеже имам хубави джанти на Бравото (светлосиво) и чак като подминахте видях на задното стъкло залепен ника тиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
ne0 написа:...тъй де сега върви даже и по-зле сега е в проект . Ама ше е супер ко някой си е направил бързо купе ....До следващия път.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар