ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Oooo oтсега Ви казвам - срещата в 18.00 или не идвам и аз ще гледам формулата--------В Събота щото беше с тасове Щербака и затова се заблудих, значи не съм я виждал таз Фиатка.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:emzo написа:Oooo oтсега Ви казвам - срещата в 18.00 или не идвам и аз ще гледам формулата--------В Събота щото беше с тасове Щербака и затова се заблудих, значи не съм я виждал таз Фиатка.Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:popara801 написа:В Стара Загора нямаме в редиците още такъв змей 20Т.Ще се радваме да му се порадваме другата неделя в 15 часа на отреденото място за срещи!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Здравейте Колеги,За съжаление шофьорите не си знаят правата и това е причината Кат да си измислят какви ли не истории, на които нашенецът кима одобрително (колкото и абсурдно да звучат те ). Именно това е причината "палките",почти винаги, да имат едно специфично отношение към водачите на МПС-та (един вид ти си ми длъжен каквото и да става). На следния линк http://cars123.hit.bg/KAT%20prava.pdf може да намерите информация, какво може да правят Кат по време на проверка, какво може да правите вие, какво не могат да правят Кат и за какво трябва да си отваряте очите. Смятам че материалът си заслужава вниманието. За съжаление КАТ от държавна институция се превърна в АД (акционерно дружество което, като всяко друго, се грижи и се отзовава само когато става дума за неговите спонсори). Лек ден на всички, искрено се надявам материалът да ви е от помощ
Коментар
-
Аз си оправих колата и съм в двежение вече, неделята ще запиша присъствие.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар