Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
сега някой персони трябва да обеснят думите си пред всичкиразбира се ако имат куража
какво имаш в предвид straj
нека те да си кажат
Страж, спри се, с две предупреждения си и ако продължиш знаеш какво ще стане, който трябва няма да ти каже нищо в очите, защото не и стиска , друго си е да го каже зад гърба ти или да предаде на някой колега,че е още по-лесно Искам да разбера само едно единствено нещо : не ми е ясно как се допускат индивиди , които нямат не само кола(не фиат, а изобщо каквото и да е превозно средство), но и които през живота си не са се качвали зад волана да поставят условия на останалите и да определят кой кога да посещава форумните срещи, бих искала на този въпрос да ми отговори Попаров, по възможност на ЛС , за да не спамя в темата.
Честит празник на всички.Ако някой иска да ходим на крепоста "Царевец" или на "Шипка" аз съм готов.Иска ми се този празник да го запомня по различно.Чакам предложения.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
сега някой персони трябва да обеснят думите си пред всичкиразбира се ако имат куража
какво имаш в предвид straj
нека те да си кажат
Страж, спри се, с две предупреждения си и ако продължиш знаеш какво ще стане, който трябва няма да ти каже нищо в очите, защото не и стиска , друго си е да го каже зад гърба ти или да предаде на някой колега,че е още по-лесно Искам да разбера само едно единствено нещо : не ми е ясно как се допускат индивиди , които нямат не само кола(не фиат, а изобщо каквото и да е превозно средство), но и които през живота си не са се качвали зад волана да поставят условия на останалите и да определят кой кога да посещава форумните срещи, бих искала на този въпрос да ми отговори Попаров, по възможност на ЛС , за да не спамя в темата.
Бих отговорил още сега,но предвид,че се прибирам от нощна смяна се опасявам да не напиша нещо хапливо. Относно това кой какви условия е поставял всеки има право да си казва каквото си иска.Вашите филми съм ги гледал вече и са с предизвестен край.Не мисля повече да се занимавам с вашите интриги,затова нямам какво да отговарям.А за това кой каква кола кара не е ваш проблем.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Подкрепям отговора на Попаров,защото не може някой да търси начин и повод да се заяжда с останалите системно. А това са мои лични впечатления от ситуации. Нека помоля, никой да не се мъчи по какъвто и да е начин да обори фактите ми които изтъквам. Благодаря ви предварително!
Коментар