Pecho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14.05.06г. - среща с консултативна цел...
Collapse
X
-
Това ще е супер! Ще е интересно, пък и подозирам два от цилиндрите ми че са сдали компресията. Веско, нямам никаква идея щото не съм махал филтър при бащата! Моя е ок на вид.На мен пък ми се струва че колата като загрее и и пада мощността. Иначе дебитомера си паказва пак толкова и градусите си се вдигат и падат нормално...та затова мисля да дойда да дойда да погледам, дали няма да разбера от какво е.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
zfa159 написа:Ако не греша на това му се вика "стъклена свещ" и представлява прозрачна стъклена свещ и през нея гледаш цвета на горенето и се определя как е.Или греша?ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Въпреки лютите клетви, с Асен не се хванахме да видим сметката на гадните си клапи за въздух (аз леко позакъснях, пък и никой спец по клапите не се яви акъл да даде). Ама им се е разминало само този път, де! Ето снимките и от мен. Може да съм пропуснал някого, ама да не се сърди - все пак нали сме се събрали за човъркаме по колите, не да се снимаме, нали! :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар