Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    Току що от фейсбук разбирам,че японските коли били най-здрави,нямало какво да им се счупи и само за дрифт били направени.... Деева и италианските му мърши,за нищо не стават,само в бокса стоят и грам не се сучат Абе майтапа настрана,тая киша си евало работата Астричката служебната то де вътък няма ,а и кишалака не и дава да "диша" . Саше,как са савите,изкарвал ли си темпрата? Питам ,защото наистина от кола до кола,разлика бол...Моята мара в това време,с кирливите корморани си драпа,а служебната астма с чисто нови сави сложени миналата седмица,с дот 2010 и се пързаля все едно е на лед... То верно,че окачването и за нищо не става и двигателя хич вътък няма,ама и на мойта окачването е зле,пък не съм забелязвал така да се зори...Не че днес съм я изкарвал де,нали не е японка и не смея Но миналата зима не съм я спирал и не ме е подвеждала.
    ми като се има напредвид, че не карам мазда и не знам как да карам не съм закъсвал миналата зима със Савата.сега тия дни не съм я пробвал , но съм сигурен че няма да имам проблеми (на сняг е добре.но на мокро такова,къде няма сняг не съм особено доволен.но за 80 лв толкова)Днес с пасатора служебния се разкарвахме из града по задачи . с дебица е той пак добре се държи.и наистина зависи от колата .... и от дрифтаджията.ако не е мазда не ми го хвали а пък за довечера къде да се чакаме и да идем до чолаковци... към 9 и нещо някъде ? кои са навити
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      Огромни благодарности на Ирфан Той си знае защо
      Да не си затънал някъде?

Коментар

Не Не е свързано с Фиат
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Паралесов: брат с тая тежест на прдните гуми на Мареата си като трактор няма как да закъсаш! а тая пиклива астра е лека като перо какво очакваш...това в чолаковци се намира до ЗЗУ-то след моста до бензиностанцията на чолаковци завиваш на дясно след това има крастовище, завиваш наляво и караш 100-200метра и в ляво се вижда огромния плац...

Коментар

и тей кой е навит ?
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
              и тей кой е навит ?
              ази ! :Д
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и аз съм там

Коментар

Към колко ще ходите?

Коментар

a? a? a? кой ще ходи?

Коментар

аз чакам мусаката да стане :D сигурно към 9.30 10 без нещо

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        Огромни благодарности на Ирфан Той си знае защо
                        Е каквото зависеше от мен го направих но само толкова мога той беше на гадно място неможех да го дърпам
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

днеска беше забавно .. баси якото целия град се пързаля :D
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Първите 2 снимки са от полигона на Чолаковци. Последната е след голямото пързаляне на другия полигон (по беляковско нагоре)
                            Прикачени файлове

Коментар

smak4o написа:
                              Първите 2 снимки са от полигона на Чолаковци. Последната е след голямото пързаляне на другия полигон (по беляковско нагоре)
                              братле мислиш ли да си ходиш към добрич скоро може да си дойда с тебе

Коментар

бааси вече не съм достоен да съм приятел на маздаджии във тъпия фейсбук Някой не пише тук,но чете всичко
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X