днеска бяхме на полигона в чолаковци... много готино беше се заледило :D аз не можах да си вкарам ръчната в действие... лявото жило така и не пожела да помръдне!!! но и без ръчна пак много добре се занасяше колата. Оделно поне 10 коли бяхме се събрали :D бяхме 3-ма фиатаджии
Продавам задни дискове + апарати + планки за монтаж (от барабан към диск)+ жила за пунто 80лв. апаратите и дисковете са от пунто ГТ...продавам предни дискове + апарати в пефектно състояние мин. 14цола джанта (забравих диаметара на диска) от пунто Спортинг 100лв.
голямо шоу стана...до 23:30 бяхме на полигона... после зад децката аз,бялата мазда и черното клио на пътя разчертавахме около 15 минути се пробрахме щото ставаме нахални и ще има глоби...
аз вчера се накефих на стария път от Елена към Дебелец беше -5 и навсякъде беше лед 30км завои без жива душа
Там съм минавал на доста голям сняг много е красиво особенно когато клоните на дърветата опират в земята от тежестта на снега и трябва да се провираш като в тунел си.
ами когато завали по-голям сняг ще се пробвам да мина но CADDY-то като е натоварено акоо се закъса няма кой да ме дърпа
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Току що от фейсбук разбирам,че японските коли били най-здрави,нямало какво да им се счупи и само за дрифт били направени.... Деева и италианските му мърши,за нищо не стават,само в бокса стоят и грам не се сучат Абе майтапа настрана,тая киша си евало работата Астричката служебната то де вътък няма ,а и кишалака не и дава да "диша" . Саше,как са савите,изкарвал ли си темпрата? Питам ,защото наистина от кола до кола,разлика бол...Моята мара в това време,с кирливите корморани си драпа,а служебната астма с чисто нови сави сложени миналата седмица,с дот 2010 и се пързаля все едно е на лед... То верно,че окачването и за нищо не става и двигателя хич вътък няма,ама и на мойта окачването е зле,пък не съм забелязвал така да се зори...Не че днес съм я изкарвал де,нали не е японка и не смея Но миналата зима не съм я спирал и не ме е подвеждала.
Коментар