Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз от лапетий, който незнаят какво говорят не се засягам....
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Коментар

стана добре тая вечер баси чак немога да повярвам колко италянки се сабрахме на едно място тряааа ходя да подковавам конете че няма старт чак на 3-та имам вцепление баси гадното... росене ти си добре да та поебали имаш гуми и сечеш на ниските предавки кхххххх

Коментар

слагай зимните ама ще внимаваш като бугенцето да не ги таркаш че... лошо
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

:D :D :D вие сте лесни еиииииииииии ами аз кога ще сека нивгишшш

Коментар

хайде операторчетата къде са снимките и клиповете???

Коментар

Ам аз съм направил само 3 снимки и то на тях няма нищо интересно
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

вий се радвайте,че нямам пари за нафта,инъче щяхте да видите кой кого ще сече хахахахах
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Ми вече се видя на гонките ко стана.. Ирфан видя, че ще падне.. с Иво се видя.. ако сме на прав път.. но според мен варим кантар.. аз трябва да репетирам повече стартове и може догодина да пуснем пак А за Росен браво тоя път ми хареса нямаще пуканки... вече мисля, че може да спрем да пишем глупости след кат видяхме ко стана.. А и Ван Дале само да кажа, че запазено състояние като мойта 94-та с 4 ел и лети джанти гледам, че варят за 2500 колкот твойто браво ....... тва, че аз мойта я зех на такава цена не ознчава , че толкова е реалната...
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy трябва аватара да смениш :D
                      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Боби : Довечера ще има ли някакво мероприятие към 10 часа Желаещи?
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Буги на мен тва ми беше 2ри 3ти старт от както карам кола Директно тренирай за другия път
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ти мен ме остави буги ама иво да те накаже неможах да повярвам 1.2 мале къде са тея японски коне май докато дойдат и са уморени :D пък на иво те смазаха хахаха май трябва да смениш форума не аватара( пък ако смениш и конете ) няма да е зле
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                              ти мен ме остави буги ама иво да те накаже неможах да повярвам 1.2 мале къде са тея японски коне май докато дойдат и са уморени :D пък на иво те смазаха хахаха май трябва да смениш форума не аватара( пък ако смениш и конете ) няма да е зле
                              хьахах хьа
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Абе хора кога ще се саберем пак?

Коментар

Working...
                                X