Аз от лапетий, който незнаят какво говорят не се засягам....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Ми вече се видя на гонките ко стана.. Ирфан видя, че ще падне.. с Иво се видя.. ако сме на прав път.. но според мен варим кантар.. аз трябва да репетирам повече стартове и може догодина да пуснем пак А за Росен браво тоя път ми хареса нямаще пуканки... вече мисля, че може да спрем да пишем глупости след кат видяхме ко стана.. А и Ван Дале само да кажа, че запазено състояние като мойта 94-та с 4 ел и лети джанти гледам, че варят за 2500 колкот твойто браво ....... тва, че аз мойта я зех на такава цена не ознчава , че толкова е реалната...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
ти мен ме остави буги ама иво да те накаже неможах да повярвам 1.2 мале къде са тея японски коне май докато дойдат и са уморени :D пък на иво те смазаха хахаха май трябва да смениш форума не аватара( пък ако смениш и конете ) няма да е злене си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Irfan написа:ти мен ме остави буги ама иво да те накаже неможах да повярвам 1.2 мале къде са тея японски коне май докато дойдат и са уморени :D пък на иво те смазаха хахаха май трябва да смениш форума не аватара( пък ако смениш и конете ) няма да е злеГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар