Бугито ще се гони за сега само с Ирфан, че само на него съм обещал от толкова време... а за Иво нататъка съм преценил... Добо се интересува ще идва ли Ван дала да го биел
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
ий ще ма изядете значи за спорта ще се пусна с бугито ама може и 4-те коня отгоре на бугито да ме наиграят а междодругото ще има ли там и други гонкаджии освен нас ?
Росене звънни ми преди да тръгнете нагоре към Леденик да се присъединим, пък и да стане по-интересно. Ще докарам 2 алфи 156 да си замерите турбо кошарите. Пък може и да минем през ЕКО-то ако ни искате обаче.
Росене звънни ми преди да тръгнете нагоре към Леденик да се присъединим, пък и да стане по-интересно. Ще докарам 2 алфи 156 да си замерите турбо кошарите. Пък може и да минем през ЕКО-то ако ни искате обаче.
малко ти нямам номера брат ... не го записах предния път
И аз ще съм на линия, ама само като зрител! Добри да си гледа работата, аз щях да имам повече успех срещу 5-ка на Росен, отколкото срещу него, вариатора мамата си трака...
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
може да са кошове ама са турбо!!! ващте като са кошове кво нищо повече (прахосмукачки)дай данесе обиждаме а?
може да са кошове ама са турбо!!! ващте като са кошове кво нищо повече (прахосмукачки)дай данесе обиждаме а?
Хаха нещо много се палиш, по-спокойно Казах го ей така без лоши чувста.
ето я японската безтрашна сила дето 140 коня ги няма за нищо ... [19:01:37] _-`HaCkO`-_: ti 6te se goni6 li ??[19:01:40] _-`HaCkO`-_: s koi ?[19:01:49] Boggieman: mai samo s irfan ako idi[19:05:11] _-`HaCkO`-_: aha[19:05:14] _-`HaCkO`-_: ami ivo[19:05:15] _-`HaCkO`-_: ?[19:05:19] _-`HaCkO`-_: nqma li da idi[19:05:25] _-`HaCkO`-_: da se zdyrpatr [19:11:13] Boggieman: a ne[19:11:14] Boggieman: az iskam[19:11:18] Boggieman: samo s irfan za sq[19:12:05] _-`HaCkO`-_: 6to ?[19:12:17] Boggieman: mi taka sym re6il[19:12:51] _-`HaCkO`-_: dan tai strah danete drypne ?[19:13:01] Boggieman: ne[19:13:02] Boggieman: ama[19:13:05] Boggieman: sym sys zimni gumi[19:13:08] Boggieman: i ne iskam da gi habq mn mn[19:13:11] Boggieman: a i ne sym smenil[19:13:11] Boggieman: remak i rolka[19:13:17] Boggieman: i mn mn ne q karam silno[19:13:23] Boggieman: 6ot rolkata sa 4uva[19:13:25] Boggieman: i skoro 6a q smenqm
Хаха нещо много се палиш, по-спокойно Казах го ей така без лоши чувста.
хахаха споко бе несе паля отговарям ти на поста за кво ми е да се карам с хората като после ше пием лимонада заедно Ей като хиени сте значи... Бугито го съсипахте човечеца тцтцтцт
Коментар