Мм, сега се сетих, че на 21-ви съм на рожден ден във В.Търново, така че май ще отпадна за срещата
Да ти имам програмата аз на теб Другият път на бургаските може да се завъртиш...
Ами по план тази седмица трябваше да се прибера до Бургас, но реших да поостана в София... Планът се промени на другата седмица, но пък тогава съм на р.д. в Търново... явно ще е след 2 седмици... точно за срещата :D
Еее аз съм тук с един мой приятел ще дойдем и ще видя още някой гледам в Сливен излязоха едни наточени Бравовци ама само в движение ги виждам не мога да ги хвана да говоря с пичовете
Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
знаете ли какво аз предлагам да се саберем на Бензиностанциа ШЕЛ да е удобно за всички пак и кадето и да било из града е трудно защото е разкопано навсякаде
ами то до била няма проблем според мен а после като тръгнем за карандила има пътишта който неса разкопани незнам но съм на тва мнение и утре ште мина да видя как е пътя
Ами много добре !!! Аз съм навит дайте да видим какво ще се реши в крайна сметка и да се уточни часа и мястото пък тогава другото е бял кахър. Аз лично викам да се събереме около 11 за да може ако има мъгли или там каквото и да е и колегите от по далече да се понаспат малко от малко !!! Лично на мен не ми пречи понеже не спа до късно, но все пак... Чао до скоро на живо :D
Ето и списъка с присъстващите: Бургас 1. la squadra azzurra - Наско 2. z_sutrov - Живко и 1/2 Ямбол 1. Immortal 2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT); 3. Красен - Krasen_dk (не пише във форума (но чете)допълвайте....
Ето и списъка с присъстващите:Бургас1. la squadra azzurra - Наско2. z_sutrov - Живко и 1/2Ямбол1. Immortal2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT);3. Красен - Krasen_dk (не пише във форума (но чете)Сливен1.Italian допълвайте...
Днес на срещата бургаската група горе-долу се разбрахме! Колегите, които ще пътуваме заедно засега сме krasio_79bs, Sas и аз. Останалите колеги ще бъдат с Фиатите си. Във вана има още 4 места, който иска да заповяда, ще си делнем горивото!
Днес на срещата бургаската група горе-долу се разбрахме! Колегите, които ще пътуваме заедно засега сме krasio_79bs, Sas и аз. Останалите колеги ще бъдат с Фиатите си. Във вана има още 4 места, който иска да заповяда, ще си делнем горивото!
Сборен пункт в Бургас на ОМВ до хотел "Мираж" в 8:30 часа неделя(22.11.2009)
Коментар