Е добре - аз бях на ръба да дойда. Що не казахте, че ще има стартове - аз се преобух със зимните гуми. Няма нещо дето да ме изстреля, така както загретите пирелита. И ся ко прайм? Каква ще е компенсацията?
Е добре - аз бях на ръба да дойда. Що не казахте, че ще има стартове - аз се преобух със зимните гуми. Няма нещо дето да ме изстреля, така както загретите пирелита. И ся ко прайм? Каква ще е компенсацията?
Компенсации се дават само изчислени в алкохолен градус :D На следващата среща ще си ги получиш.
Искам да изкажа благодарности на всички присъствали на срещата,надявам се да сте си изкарали добре и да се съберем за нещо по-сериозно.Очаквам колегата който пое ангажимента с огледа на хижите да се справи подобаващо.
Компенсации се дават само изчислени в алкохолен градус :D На следващата среща ще си ги получиш.
Краси, бях останал с впечатление, че срещата ще е на по кафе за 2 часа. Сега виждам, че изобщо не е така... Гледаме с жената тука едни снимки... Сега аз съм виновен дет’ не съм я завел. Ма и правилно, ако не искахте да паднете от две мацки - жената и колата заедно.
Краси, бях останал с впечатление, че срещата ще е на по кафе за 2 часа. Сега виждам, че изобщо не е така... Гледаме с жената тука едни снимки... Сега аз съм виновен дет’ не съм я завел. Ма и правилно, ако не искахте да паднете от две мацки - жената и колата заедно.
Голяма роля за тази страхотна среща изигра и доброто време.Преди 2 седмици мислихме че няма да можем да се качим горе,а то гледай лятно време направо.
посъбрахме се, както някой каза: малко но качественодругия път повече............................................ ..........най-яката отсечка за едо италянско преследване от Сливен до карандила и обратно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
посъбрахме се, както някой каза: малко но качественодругия път повече............................................ ..........най-яката отсечка за едо италянско преследване от Сливен до карандила и обратно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Да така е и си беше много адреналин.Но нямаше кой да разбие италианската колона. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
ШШШ нема се базикате с туристите :D Лелята ни похвали че сме на планина и ни критикува че с ме се качили с колите,а не пеша. И се разсърди че и замириса на гуми
Коментар