Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    Изкам да се извиня на митака че днес го наказах не беше нарочно извинявай митак другия път ще намаля
    Aри е Нафта пауър Поне и двамата сте със съединители за смяна
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е добре - аз бях на ръба да дойда. Що не казахте, че ще има стартове - аз се преобух със зимните гуми. Няма нещо дето да ме изстреля, така както загретите пирелита. И ся ко прайм? Каква ще е компенсацията?

Коментар

///// написа:
        Е добре - аз бях на ръба да дойда. Що не казахте, че ще има стартове - аз се преобух със зимните гуми. Няма нещо дето да ме изстреля, така както загретите пирелита. И ся ко прайм? Каква ще е компенсацията?
        Компенсации се дават само изчислени в алкохолен градус :D На следващата среща ще си ги получиш.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Искам да изкажа благодарности на всички присъствали на срещата,надявам се да сте си изкарали добре и да се съберем за нещо по-сериозно.Очаквам колегата който пое ангажимента с огледа на хижите да се справи подобаващо.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            ///// написа:
            Компенсации се дават само изчислени в алкохолен градус :D На следващата среща ще си ги получиш.
            Краси, бях останал с впечатление, че срещата ще е на по кафе за 2 часа. Сега виждам, че изобщо не е така... Гледаме с жената тука едни снимки... Сега аз съм виновен дет’ не съм я завел. Ма и правилно, ако не искахте да паднете от две мацки - жената и колата заедно.

Коментар

Ето ви едно клипче, съвсем различно от рацерски старт: http://www.youtube.com/watch?v=42XK7dI_fY0Ето и моите снимки в Галерията: http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Karandila/Давайте и вашите снимки по скайпа, да ги качвам там, или на naskobg.

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                Изкам да се извиня на митака че днес го наказах не беше нарочно извинявай митак другия път ще намаля
                Абе пак ще се срещнем просто забравих да пусна гаста за да потегля.Мноо върви. :D
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

///// написа:
                  krasio_79bs написа:
                  ///// написа:
                  Краси, бях останал с впечатление, че срещата ще е на по кафе за 2 часа. Сега виждам, че изобщо не е така... Гледаме с жената тука едни снимки... Сега аз съм виновен дет’ не съм я завел. Ма и правилно, ако не искахте да паднете от две мацки - жената и колата заедно.
                  Голяма роля за тази страхотна среща изигра и доброто време.Преди 2 седмици мислихме че няма да можем да се качим горе,а то гледай лятно време направо.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги, само да ви уведомя, че от довечера, темата вече няма да е "съобщение" и ще трябва да я търсите по-надолу в темите.

Коментар

посъбрахме се, както някой каза: малко но качественодругия път повече............................................ ..........най-яката отсечка за едо италянско преследване от Сливен до карандила и обратно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                      punto gt3 98'

Коментар

Little Bullet написа:
                        посъбрахме се, както някой каза: малко но качественодругия път повече............................................ ..........най-яката отсечка за едо италянско преследване от Сливен до карандила и обратно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Да така е и си беше много адреналин.Но нямаше кой да разбие италианската колона. :D
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ей как ме е яд, Дидо ей сега ми каза за срещата. Цял ден се чудя какво да правя.Форума чета ,ама не съм видял събитиетоТцъ,тцъ...

Коментар

Не разбрах с таз бойна леля к’о се разбрахте
                            Прикачени файлове

Коментар

Нещо беше леко пийнала ми се струваше
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Immortal написа:
                                Не разбрах с таз бойна леля к’о се разбрахте
                                ШШШ нема се базикате с туристите :D Лелята ни похвали че сме на планина и ни критикува че с ме се качили с колите,а не пеша. И се разсърди че и замириса на гуми
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X