Съжелявам, че не можах да дойда, жалко че всичко се е провалило....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
напротив така се почва, но всичко в българия накрая се опорочава с политикаFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
paralesa написа:ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
stenli_m написа:напротив така се почва, но всичко в българия накрая се опорочава с политика--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
coolboby написа:paralesa написа:целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ? Аз повече в политически митинги няма да участвамex.Мареа ТД100
Коментар
-
Колеги я вижте тоя линк и да внимаваме http://dnesbg.com/index.php?page=New...age&id=12879А за неделя някой нещо.. викам да варим да дрифтим някадеMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Колеги я вижте тоя линк и да внимаваме http://dnesbg.com/index.php?page=New...sPage&id=12879Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Там ограничението е 60, до колкото си спомням, ама те до колкото знам са нагласени да отчитат само големите нарушения над 30км./ч. защото иначе системата ще се побърка, така като гледам и в статията пише за нарушения м/у 30-40км./ч.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ДА ограничението там е 60...а тоя дето е минал със 160-но комент ама другия дето 13 пъти е засичан,направо обира точките и бие с нокаут всички Колко пъти в тъмното са ме изпреварвали там и съм виждал да ги засича ))))))) Единия по моя "вина" го засякоха признавам си ... Някакъв неориентиран варненец беше . Че кара си оня излизайки от града и ми скъса нервите по моста след бирената и после по еднопосочното (тъй де с мантинелата по средата) ,сигурно се влачеше с 40,но като дам ляв мигач и ми ускорява,прибирам се аз и след 200 метра той намаля,така на три пъти,накрая видях,че на лукойла няма полицаи и го вземах със голяма засилка иизаднего и забих муцината пред него,ей тъй да види хубаво ли е ...Оня явно изнерви на макс(както и аз между другото) и преди камерата където платното става двулентово ми би левия,аз му ускорих,ама стигайки камерата върнах газта...минал съм край нея с не повече от 65-70(не знаех как са нбагласени и викам снима ме) ,но оня в същия момент ме взе като спрял...е викам си честито,аз акта ще си го платя,но тоя остана без книжка Е после разбрах,че малките нарушения не се снимат и отдъхнах,чак ми стана жал за нещастика дето ще си го отнесе,а аз сух :D Интересно е как снима камерата там...нощем си личи най-добре,но ако не гледаш в нея,пак няма да разбереш...няма светкавица като едновремшните,само долния сектор на камерата под обектива май се пада,светва червено и угасва ...и толкоз,после чакаш честитката. А тия идващи от София най-го отнасят,защото като е насочена в обратна посока си мислят,че тях не ги снима ...е да ма не е така Всичко снима мама й стара,а още не се е намерил някой да и "види сметката"ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар