Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JacK`DanielS написа:
    ебаси фирмата... нямат кабел тцтцтцтц хахахахах тове ме разбией батка че и на сашо фирмата може да нямат фолио хахахах лудницаааааааааей нещо ми стааа охапало ме е и неме пуска тцтцтццт
    И да нямат фолио,боли ме ...аз без стикер няма да мра Кабел има,просто не се пипа именно за да не свърши,все пак приоритет са настоящите клиенти,не бъдещите и докато няма доволно количество не се пипат залежите,щото луди пенсионери с бетон пушки шарят из целия град Митак,май си имам теч на антифриз,струва ми се,че пак е понамаляла течността и ме съмнява че се случва като пускам парно,колко е едно ново радиаторче за парното? ако е в него проблема...щото не си е работа,не е паднало много,но достатъчно да ме притесни и вече втори път,няма начин да няма проблем...
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Роска , ко праиш у Горна :D
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

paralesa написа:
        JacK`DanielS написа:
        ебаси фирмата... нямат кабел тцтцтцтц хахахахах тове ме разбией батка че и на сашо фирмата може да нямат фолио хахахах лудницаааааааааей нещо ми стааа охапало ме е и неме пуска тцтцтццт
        И да нямат фолио,боли ме ...аз без стикер няма да мра Кабел има,просто не се пипа именно за да не свърши,все пак приоритет са настоящите клиенти,не бъдещите и докато няма доволно количество не се пипат залежите,щото луди пенсионери с бетон пушки шарят из целия град Митак,май си имам теч на антифриз,струва ми се,че пак е понамаляла течността и ме съмнява че се случва като пускам парно,колко е едно ново радиаторче за парното? ако е в него проблема...щото не си е работа,не е паднало много,но достатъчно да ме притесни и вече втори път,няма начин да няма проблем...
        ти пък несе пали толкова бе брат! само се шегувам!първо трябва да се види от каде е тоя теч. в радиаторчето на парното ти има постоянна цирколация на вода нее със кранче като при някой други коли. самнява ме само при пускане на парно да изезва. трябва да я докараш да я огледам но според мен такъв малак теч едва ли ще го намерим но сме длъжни да проверим.

Коментар

uBoy написа:
          Роска , ко праиш у Горна :D
          ЧЕШЯЯЯ
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

coolboby написа:
            Защо ме усвирихте бе?
            щото на светофара до ловното сме се наредили няколко коли аз 3-та Росен зад мен и гледам Боби минава от ляво и застава първа пинтия най-отпред
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Митак нали помниш, че при мен като ми сипа антифриза и тогава изби първо водната помпа после и радиаторчето. Ицо ако е карал колата с малко антифриз разреден нищо чудно сега да избие, гадно ама какво да се прави.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Я помогнете на колегата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=49125

Коментар

ok то ще я докарам,ама да ми кажеш,ако е отнего кви са цените за труд,че един тук колега спорихме за нещо и да се реши спораа ако не намерим теча какво правим? Защото аз се кьорих,не видях никъде да е текло освен от пробката на големия радиатор,но мми се струва,че е откак ми сменя антифриза оттогава това теклото,тоест старо е и не ми се вижда да е там проблемаа така или инъче ще я докарам,само да дадат заплатите,мамка му,пак отидоха парите за гуми
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз ко ти казах, да не черпиш в Елена-та....Както и да е...Та..Ицо, днес те видях пред гаражите на Сим.Велики

Коментар

със или без 20 лв няма да обеднея или забогатея казах ти го и тогава,те тия пари да ми бяха проблема,,,ама не са уви,както и да е,ше се оправим На Сим Велики не съм те видял,бях нещо ядосан от работа тогава,ходихме до "Добро утро" да пием по една лаваца,че я правят хубаво там :D Само the biggy видях пред цба-то на карталаИво,оня ден пред магазинчето до х-л Росица теб ли видях с едно жълто канго?Я кажете какъв антифриз да взема,имаше един на промоция в кауфланд,концентрат около 4лв беше литър... Щото явно ще се наложи да долея,да не направя беля
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

аз миналата година си купих от петрол някав концентрат , ама не помня марка и пари.сега съм си взел на 4 лв литъра VERILA се казва.от бензиностанцията в чолаковци . като слезеш от завоите веднага вляво.концентрат е и е -60 градуса (уж) и за сега нищо не се е обаждало проблеми , дано и да няма.то е хубаво човек да кара с една и съща марка .... нали ...Ице ти ся на кви гуми се спря последно...що не вземеш за отпред , а месец след туй за отзад.кой знае колко няма да те спъне да караш с 2 зимни за малко ....

Коментар

честно да ти кажа,не знам какво ще слагам,бях се спрял на китайските goodrige или нещо подобно,мисля,че имитират гудиър...мислех да слагам 4 такива и да се видя как ще се държат зимата,сега се замислям да сложа две дебици примерно или сава отпред,а отзад да сложа тия китайските и май така ще сторя!А за гимуте аз съм казал,че 4 ще сменям наведнъж и така ще е...ще ти кажа и защо ,ще ти дам пример направо. Миналата година ходихме до Ивайловград(моята е от там),ходихме с кола под наем,имаше си зимни гуми,подготвена си бе колата,макар и малко поочукана...Но времето имам предвид което беше ...Значи от тук тръгнахме,студено беше,ама слънце си печеше сутринта,по обяд дори стана прекалено топло джамове сваляхме...И до там нямаше проблем...стояхме две вечери и на втората сутрин си тръгвахме...както беше идеално времето през деня,вечерта заваля силен сняг,понатрупа малко и спря,на пътя нямаше много сняг,но достатъчно да направи беля...Сутринта тръгнахме,сняг имаше до Любимец,от там пече слънчице,викам си,песен,през ст.Загора даже свалям джамовете,много топло и така до хаинбоаз,там почнаха мъките! Както беше идеално времето изведнъж стана мрачно,мъгла,в началото дъжд,навътре в прохода силен сняг! Карал съм в колона от поне 20 коли след един тир,максимална скорост 30 Минахме покрай две катастрофи,едната имаше тир ,който беше влязъл в бус и беше жесток удар,за щастие после разбрах няма жертви! Тоя пред мен на три пъти му тръгваше задницата,единия път почти се завъртя в канавката,едва издрапа да я оправи! И така сняг до Търново,тоя го изпреварих,дали не се е завъртял нейде нямам идея! Та мисълта ми е ,че не знаеш коаг ще те изненада времето и какво ще се случи,представи как ще тръгна на дълъг път само с две гуми и ще минбавам балкана,НЕ МИ СЕ РИСКУВА! ПО добре китайски зимни гуми отколкото моите опечените летните!!!
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Верилата е на -35 реални! не гледай ко пише на шишето миналата зима един клиент си беше купил някакъв антифриз на -30... е така е пишело на шишето и като стегна зимъска -10 и скъса ремак (ангренажен) щото беше замръзнал антифриза скъсването се получава защото водната помпа несе варти щото и тя е в леда та от утре започвам да произвеждам антифриз 2лв литара тънко ша го давам. (добре че се запасих по великден с боя за яйца )хахахаха

Коментар

paralesa написа:
                              честно да ти кажа,не знам какво ще слагам,бях се спрял на китайските goodrige или нещо подобно,мисля,че имитират гудиър...мислех да слагам 4 такива и да се видя как ще се държат зимата,сега се замислям да сложа две дебици примерно или сава отпред,а отзад да сложа тия китайските и май така ще сторя!А за гимуте аз съм казал,че 4 ще сменям наведнъж и така ще е...ще ти кажа и защо ,ще ти дам пример направо. Миналата година ходихме до Ивайловград(моята е от там),ходихме с кола под наем,имаше си зимни гуми,подготвена си бе колата,макар и малко поочукана...Но времето имам предвид което беше ...Значи от тук тръгнахме,студено беше,ама слънце си печеше сутринта,по обяд дори стана прекалено топло джамове сваляхме...И до там нямаше проблем...стояхме две вечери и на втората сутрин си тръгвахме...както беше идеално времето през деня,вечерта заваля силен сняг,понатрупа малко и спря,на пътя нямаше много сняг,но достатъчно да направи беля...Сутринта тръгнахме,сняг имаше до Любимец,от там пече слънчице,викам си,песен,през ст.Загора даже свалям джамовете,много топло и така до хаинбоаз,там почнаха мъките! Както беше идеално времето изведнъж стана мрачно,мъгла,в началото дъжд,навътре в прохода силен сняг! Карал съм в колона от поне 20 коли след един тир,максимална скорост 30 Минахме покрай две катастрофи,едната имаше тир ,който беше влязъл в бус и беше жесток удар,за щастие после разбрах няма жертви! Тоя пред мен на три пъти му тръгваше задницата,единия път почти се завъртя в канавката,едва издрапа да я оправи! И така сняг до Търново,тоя го изпреварих,дали не се е завъртял нейде нямам идея! Та мисълта ми е ,че не знаеш коаг ще те изненада времето и какво ще се случи,представи как ще тръгна на дълъг път само с две гуми и ще минбавам балкана,НЕ МИ СЕ РИСКУВА! ПО добре китайски зимни гуми отколкото моите опечените летните!!!
                              ица мисалта ти се лее като масълце замислял ли си се над професията писател . ?
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

за гумите си прав да ти кажа.взимай савата за отпред и от тия китайските отзад или пък за отзад сложи корморана от МЕТРО.миналата седмица ходих до метро да пазарувам джунджурий за офиса и гледам корморанките бая мекички бяха.само че не бяха сноу про , ам от другите модели... някъде 70 лв парчето бяха ако не се лъжа.

Коментар

Working...
                                X