JacK`DanielS написа:

Кабел има,просто не се пипа именно за да не свърши,все пак приоритет са настоящите клиенти,не бъдещите и докато няма доволно количество не се пипат залежите,щото луди пенсионери с бетон пушки шарят из целия град
 Кабел има,просто не се пипа именно за да не свърши,все пак приоритет са настоящите клиенти,не бъдещите и докато няма доволно количество не се пипат залежите,щото луди пенсионери с бетон пушки шарят из целия град  Митак,май си имам теч на антифриз,струва ми се,че пак е понамаляла течността и ме съмнява че се случва като пускам парно,колко е едно ново радиаторче за парното? ако е в него проблема...щото не си е работа,не е паднало много,но достатъчно да ме притесни и вече втори път,няма начин да няма проблем...
 Митак,май си имам теч на антифриз,струва ми се,че пак е понамаляла течността и ме съмнява че се случва като пускам парно,колко е едно ново радиаторче за парното? ако е в него проблема...щото не си е работа,не е паднало много,но достатъчно да ме притесни и вече втори път,няма начин да няма проблем...

хахахахах тове ме разбией батка че и на сашо фирмата може да нямат фолио
 хахахахах тове ме разбией батка че и на сашо фирмата може да нямат фолио 

На Сим Велики не съм те видял,бях нещо ядосан от работа тогава,ходихме до "Добро утро" да пием по една лаваца,че я правят хубаво там :D Само the biggy видях пред цба-то на карталаИво,оня ден пред магазинчето до х-л Росица теб ли видях с едно жълто канго?Я кажете какъв антифриз да взема,имаше един на промоция в кауфланд,концентрат около 4лв беше литър... Щото явно ще се наложи да долея,да не направя беля
 На Сим Велики не съм те видял,бях нещо ядосан от работа тогава,ходихме до "Добро утро" да пием по една лаваца,че я правят хубаво там :D Само the biggy видях пред цба-то на карталаИво,оня ден пред магазинчето до х-л Росица теб ли видях с едно жълто канго?Я кажете какъв антифриз да взема,имаше един на промоция в кауфланд,концентрат около 4лв беше литър... Щото явно ще се наложи да долея,да не направя беля  Минахме покрай две катастрофи,едната имаше тир ,който беше влязъл в бус и беше жесток удар,за щастие после разбрах няма жертви! Тоя пред мен на три пъти му тръгваше задницата,единия път почти се завъртя в канавката,едва издрапа да я оправи! И така сняг до Търново,тоя го изпреварих,дали не се е завъртял нейде нямам идея!  Та мисълта ми е ,че не знаеш коаг ще те изненада времето и какво ще се случи,представи как ще тръгна на дълъг път само с две гуми и ще минбавам балкана,НЕ МИ СЕ РИСКУВА!  ПО добре китайски зимни гуми отколкото моите опечените летните!!!
  Минахме покрай две катастрофи,едната имаше тир ,който беше влязъл в бус и беше жесток удар,за щастие после разбрах няма жертви! Тоя пред мен на три пъти му тръгваше задницата,единия път почти се завъртя в канавката,едва издрапа да я оправи! И така сняг до Търново,тоя го изпреварих,дали не се е завъртял нейде нямам идея!  Та мисълта ми е ,че не знаеш коаг ще те изненада времето и какво ще се случи,представи как ще тръгна на дълъг път само с две гуми и ще минбавам балкана,НЕ МИ СЕ РИСКУВА!  ПО добре китайски зимни гуми отколкото моите опечените летните!!!

Коментар