RoMeO_156_GTA написа:

само да кажа че 156-цата няма никакъв шанс!!! не че нещо ама знам как варвят тия параходи
  само да кажа че 156-цата няма никакъв шанс!!! не че нещо ама знам как варвят тия параходи  

навръщане на метро се заравнихме ама там падна още повече
 навръщане на метро се заравнихме ама там падна още повече  
 Врачанска 156 http://bgphoto.net/photos/26497/o633824152557286250.jpg . Искал реванш
 Врачанска 156 http://bgphoto.net/photos/26497/o633824152557286250.jpg . Искал реванш  

Даже ходихме до Междене вчера с него да погледаме бегачки , ама беше пусто що така
 Даже ходихме до Междене вчера с него да погледаме бегачки , ама беше пусто що така   Кога се събират , някой знае ли . А мотора е 1.6
 Кога се събират , някой знае ли . А мотора е 1.6  Базикам се де 2.0 Twin Spark 155 е , ама имаше преди за смяна ламбда сонда , не знам дали влияе на вървежа
 Базикам се де 2.0 Twin Spark 155 е , ама имаше преди за смяна ламбда сонда , не знам дали влияе на вървежа   Вземай Дедрата 16V Турбо или Кромата
Вземай Дедрата 16V Турбо или Кромата   

Даже ходихме до Междене вчера с него да погледаме бегачки , ама беше пусто що така
 Даже ходихме до Междене вчера с него да погледаме бегачки , ама беше пусто що така   Кога се събират , някой знае ли . А мотора е 1.6
 Кога се събират , някой знае ли . А мотора е 1.6  Базикам се де 2.0 Twin Spark 155 е , ама имаше преди за смяна ламбда сонда , не знам дали влияе на вървежа
 Базикам се де 2.0 Twin Spark 155 е , ама имаше преди за смяна ламбда сонда , не знам дали влияе на вървежа   Вземай Дедрата 16V Турбо или Кромата
Вземай Дедрата 16V Турбо или Кромата  
 ) той колко е голям ? ;щ
) той колко е голям ? ;щ

Тедо кажи на тоя с алфата дане подава толкова че дане духне бутало че става весело.
Тедо кажи на тоя с алфата дане подава толкова че дане духне бутало че става весело.  или пък има и друг вариант... да му прилопа биелен лагер
 или пък има и друг вариант... да му прилопа биелен лагер  това е болеста на тия алфи за жалост!  снощи като се прибирахме ’dobo’ пръска против комари
 това е болеста на тия алфи за жалост!  снощи като се прибирахме ’dobo’ пръска против комари  дано има ефект
 дано има ефект  sorry- гледай си маслото че без маслко става весело. че като те гледам отзаде и ти пръскаш против комари.Другата седмица ша се дръпнем ли а, а, а, а,??? може да идем на червена звезда
sorry- гледай си маслото че без маслко става весело. че като те гледам отзаде и ти пръскаш против комари.Другата седмица ша се дръпнем ли а, а, а, а,??? може да идем на червена звезда   или на полигона в беляковец. дето беше караулното едно време гат бях в казармата : :D
 или на полигона в беляковец. дето беше караулното едно време гат бях в казармата : :D

Коментар