van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Аз съм чувал само за "Мозъка" , но при него си е на късмет . Най-добре погледни тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34566Хем ще си направиш разходка , а и не е толкова далеко Пък и тук ще ти искат около 300-400 лвFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
А иначе срещата от 17:00 в неделя къде се провежда? Нещо друго, ходих на гумаджийницата срещу СБА - ама нямаха от подходящия размер за мен т.е. за оригиналните лети джанти на Мареята с размери 195х55х15. Мисля да се пусна до Самоводене, казаха ми, че там се намирали читави гуми при гумаджиите, ама цените дори и на 2-та употреба били високи при тях. Някой ако се сеща който внася гуми, нека ме насочи. Между другото този размер 195х55х15 като че ли е станал доста рядък и трудно се намира.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
ае в вт има 2-3 които правят ама мн ме самняват даже единия е такси как да се довериш на такуф човек питам ...а за тея от карлово знам от мн време и видях че 2ма си продават колите а са ходили при тях иии още повече се чудя се пак 10хdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
didalko написа:А иначе срещата от 17:00 в неделя къде се провежда? Нещо друго, ходих на гумаджийницата срещу СБА - ама нямаха от подходящия размер за мен т.е. за оригиналните лети джанти на Мареята с размери 195х55х15. Мисля да се пусна до Самоводене, казаха ми, че там се намирали читави гуми при гумаджиите, ама цените дори и на 2-та употреба били високи при тях. Някой ако се сеща който внася гуми, нека ме насочи. Между другото този размер 195х55х15 като че ли е станал доста рядък и трудно се намира.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:didalko написа:А иначе срещата от 17:00 в неделя къде се провежда? Нещо друго, ходих на гумаджийницата срещу СБА - ама нямаха от подходящия размер за мен т.е. за оригиналните лети джанти на Мареята с размери 195х55х15. Мисля да се пусна до Самоводене, казаха ми, че там се намирали читави гуми при гумаджиите, ама цените дори и на 2-та употреба били високи при тях. Някой ако се сеща който внася гуми, нека ме насочи. Между другото този размер 195х55х15 като че ли е станал доста рядък и трудно се намира.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
didalko написа:Днес по обяд ходих до гумаджийницата в Самоводене, обаче нещо не ми харесаха какво имат за моя размер. А на тези гумаджии до "Бай Колю стъкларя" онзи ден си занесох само предните две джанти да ми ги балансират евентуално, някакъв ходи и обикаля, посреща и се разправя с хората, явно шеф ли им е, много кофти тип, та изчаках уж да ми ги балансират или поне да проверят дали са за баланс. Вкараха ги вътре джантите дали ги провериха, така и не разбрах, като че ли доста фиктивно ме прекараха и им броих по 2 лева на джанта. Аз верно там въобще не ми е приятно да ходя, ама викам да мина само баланс да направят, защото реших да си ги монтирам сам . Понеже навсякъде където ми замирише от "такива типове" повече не мисля да стъпвам там и да им ползвам услугите, особено като те гледат от горе.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
И от мен един минус за работата на онези до Кольо Стъкларяvan_dal написа:Отново ще направя реклама на един пич, защото наистина си заслужава да си смениш гумите при него. Работи във сервизите на Генов под полицията и мисля, че е единствен, който изправя джанти във ВТ. Но трябва да се уговориш предварително, защото има страшно много работа в момента.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар