Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, ама аз не съм Алфист.Нямам там регистрация. И искам тия момчета и момичета да видя. Не ония.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Айде де,откога чакам такава тема.

Коментар

Аз искам още нещо да напомня: тази година се навършват 10 години откакто е основан този форум. (баси, и 10 години откакто ежедневно си прекарвам времето тук )Предложения не искам да правя, защото съм на майната си в северозападнала България и не мога да помогна с нищо за организацията. (Абе не че не мога, ама ще е скъпо )Прекалено много подходящи места за среща има. Най-добре обаче да е на изпитано и проверено място, за да няма пак недоволни (поне да са малко).Хубаво е и да е в централна България, за да няма хора, на които да им е прекалено далече.Според мен е хубаво да се насочим към района на Габрово, Търново и околностите.Иначе знам хубави места и край Враца, и край Кюстендил, и т.н., ама Бургазлии ще изреват на умряло, а Варненци хич няма да прочетат темата даже.

Коментар

Предполагам, нещо ей такова ни трябва... http://www.ralitsa.tryavna.biz
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ами кат е казал Шефа Търново се сещам за един комплекс на 6 км от града в посока Габрово, ама как се казва не съм запомнял никога, с къщички и хотелска част май беше. Търновци да споделят за там ако имат инфо.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И Трявна е чудесно градче. Там от няколко години се събираме телевизионните техници от цялата страна. Цените са народни .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

A нa Ичерa.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

То места много и предложения много, но няма кой да се заеме с организацията. Аз също съм намислил едно място горе-долу в центъра на БГ и мисля този уикенд да го преслушам.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    То места много и предложения много, но няма кой да се заеме с организацията. Аз също съм намислил едно място горе-долу в центъра на БГ и мисля този уикенд да го преслушам.
                    Дa очaквaме ли резултaти.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
                      z_sutrov написа:
                      Дa очaквaме ли резултaти.
                      То така на готово много лесно. Вместо да се хванете там дето сте в Зарата да организирате нещо.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

На комплекс "Асеневци" ко не му харесахте миналата година
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Ами кат е казал Шефа Търново се сещам за един комплекс на 6 км от града в посока Габрово, ама как се казва не съм запомнял никога, с къщички и хотелска част май беше. Търновци да споделят за там ако имат инфо.
                          Да не говориш за "Бряста" ?
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                            S_BANKOV написа:
                            http://bryasta.com/ Доста семинари се организират тук.Заведението си е още от Татово време и е емблематично за региона.Цените мисля че са приемливи и ако изявявате желание мога да се поинтересувам.Дайте предложение за дата и долу горе брой присъстващи и ще проверя какви са условията.
                            Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

27 двойни стаи може да се окажат недостатъчни, а наблизо няма алтернатива.Аз съм по-склонен на Трявна. Иначе Бряста бива.

Коментар

veselin10 написа:
                                S_BANKOV написа:
                                Мда, хубаво място.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X